AcasăSPORTBute tine in pumn un milion de euro

Bute tine in pumn un milion de euro

Lucian Bute a castigat peste cinci milioane de euro din box

Campionul IBF la categoria supermijlocie trebuie sa plateasca impozit pe castigul rezultat din gala „Campion pentru Romania”. In plus, galateanul va suporta si salariile staff-ului sau.

Lucian Bute a castigat peste cinci milioane de euro din box

Indiferent de rezultatul luptei cu Jean Paul Mendy, Lucian Bute va incasa o bursa de doua milioane de euro. Din aceasta suma, castigul net al campionului IBF va fi de un milion de euro, unul dintre cele mai insemnate din cariera sportivului roman. Pana acum, Lucian Bute a strans peste cinci milioane de euro din bursele incasate pentru cele sapte meciuri in care si-a pus centura in joc.

„Astept acest moment din 2007 de cand am devenit campion mondial. Foarte multi romani asteapta acest eveniment si asteapta mult de la mine. Eu m-am pregatit foarte, foarte serios. De doua luni ma gandesc doar la Mendy. S-au vehiculat foarte multe nume, meciuri, Kessler, Pavlik, Super Six, dar in capul meu a fost doar Mendy, un boxer foarte bun, pe care il respect foarte mult. Ii multumesc lui si echipei sale ca a acceptat sa vina in Romania pentru acest meci”, a spus Bute

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger