AcasăSPORTBute, superoferta la mall!

Bute, superoferta la mall!

Pentru prima oara in Romania, un campion mondial la box profesionist a efectuat un antrenament cu public. Ieri, Lucian Bute s-a aratat bucurestenilor la mall-ul din Cotroceni, „Mister KO” efectuand o sedinta de pregatire de circa 40 de minute.

La ora 12.00, cea fixata de catre organizatorii galei „Campion pentru Romania”, in inima complexului AFI Palace Cotroceni agitatia era in floare. Sute de bucuresti au venit sa-l vada in carne si oase pe Lucian Bute, campionul de la supermijlocie care sambata noapte isi va incrucisa manusile, la Romexpo, cu challengerul sau, francezul Jean Paul Mendy. Va fi al 8-lea duel in care pugilistul nostru isi va pune centura in joc.

Antrenamentul a durat 37 de minute

500 de suporteri au fost prezenti la AFI Cotroceni

La 12.08, galateanul si-a facut prezenta in sala – imbracat cu un tricoul alb care avea imprimat pe piept si pe spate logo-ul turismului romanesc – in ropotele de aplauze ale asistentei. Circa 500 de oameni au venit sa vada primul antrenament cu public din Romania al unui campion mondial la box. Jovial ca de obicei, Lucian Bute a salutat asistenta, iar fanii i-au raspuns cu aplauze, urale si … bezele. Lucian a inceput antrenamentul cu o serie de exercitii de inviorare. La ora 12.12, campionul roman a trecut la miscarile specifice sportului cu manusi. Alaturi de el s-a aflat, firesc, antrenorul Stephan Larouche, precum si nutritionista Melanie Olivier. Dupa fiecare exercitiu efectuat, lui Lucian i s-a luat pulsul. La 12.20, „Mister KO” si-a pus manusile, iar pret de cateva minute, acesta s-a antrenat alaturi de Stephan Larouche. La 12.27, Lucian a renuntat la manusi si a trecut la mingea medicinala, efectuand o serie de exercitii pentru cresterea masei musculare impreuna cu preparatorul sau fizic, Alain Delorme. Dupa fix 27 de minute de antrenament, Lucian s-a hidratat pentru prima oara, apoi a reluat exercitiile fizice. Sedinta de pregatire cu publicul s-a incheiat la ora 12.45, dar nu inainte ca Lucian sa sara coarda, un exercitiu nelipsit din antrenamentele pugilistilor.

Bute: „Va iubesc si va multumesc foarte mult ca ati venit!”

Campionul multumeste spectatorilor

Lucian Bute a trecut peste protocol si a acceptat sa sustina la final o scurta sedinta de autografe. Campionul din Pechea a avut si un cuvant de multumire pentru publicul cald din AFI Palace, venit sa-l vada inaintea duelului cu Mendy. Lucian a fost insotit de 20 de bodyguarzi, acestia avand misiunea de a nu lasa pe nimeni sa se atinga de campionul roman. Explicatiile au fost date de cei din staff-ul sportivului: Bute se teme sa nu contacteze o raceala, care i-ar putea fi fatala inaintea cantarului oficial. Cu mana la inima, Lucian s-a adresat publicului: „Va iubesc si va multumesc foarte mult ca ati venit! Ne vedem in ring!”, a spus galateanul, care apoi – flancat de bodyguarzi – s-a intors la „cartierul general” de la Marriott.

In public, Badea si „topmodela” lui

Mircea Badea si Carmen Bruma

La sedinta de pregatire deschisa publicului de ieri n-au lipsit prietenii si partenerii lui Lucian: Rudel Obreja (presedintele F.R. de Box), Emanoil Savin (primarul Busteniului) si Sorin Florea (patronul Merkur Casino). Dintre VIP-uri, ii mentionam pe Mircea Badea si Carmen Bruma, antenistul fiind un fan al boxului, iar „Topmodela” lui mereu frumoasa.

Mendy s-a antrenat la shopping

Adversarul Mendy a preferat sa faca shopping

Dupa plecarea lui Lucian Bute, Jean Paul Mendy s-a antrenat timp de 10 minute, efectuand exercitii de incalzire si o scurta sedinta de lovituri cu manusile. La final, francezul n-a ratat ocazia sa se pozeze cu cele sase hostesse. Dupa incheierea antrenamentului, Mendy si staff-ul sau au mers la cumparaturi in hipermarketul Real din complexul AFI Palace.

Presa, cata frunza, cata iarba

La antrenamentul lui Bute au fost prezenti si foarte multi reprezentanti mass-media. Circa 80 de ziaristi, romani si canadieni, s-au ingramadit in zona de actiune, fiind cu greu stapaniti cu cerberii lui Lucian. De altfel, organizatorii galei de sambata se confrunta cu o cerere uriasa de acreditari. Potrivit unor surse, in incinta complexului Romexpo, unde se va desfasura marele meci, vor fi acceptati doar 7 fotografi si 8 cameramani.

Canadienii de la TVA fac un film despre viata lui Bute

Televiziunea TVA il urmareste pas cu pas pe Lucian

O echipa a televiziunii canadiene TVA este prezenta in Romania pentru a realiza un film despre viata campionului nascut la Pechea-Galati. Numai putin de sase jurnalisti de la televiziunea TVA (post de limba franceza din Quebec) fac de cateva zile o sumedenie de interviuri cu romanii care il cunosc pe Lucian Bute.

[nggallery id=54]

 

 

 

 

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
716 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger