AcasăSPORTBute si Pascal au incrucisat crosele

Bute si Pascal au incrucisat crosele

Cel mai asteptat meci de box din istoria Canadei are parte de toata promovarea posibila. Lucian Bute si Jean Pascal au stat pentru prima data fata in fata marti noapte, chiar in „Bell Center”, din Montreal, sala gazda a galei de peste doua luni.

Bute si Pascal, fata in fata pe gheata de la Montreal

Organizatorii superfight-ului din 25 mai cauta sa-i conecteze de pe acum pe canadieni la importanta acestui meci de box. Marti noapte, Lucian Bute si Jean Pascal au fost invitati sa dea lovitura de start la partida de hochei dintre Montreal Canadiens si Buffalo Sabres (scor 2-3, contand pentru NHL). Fiecare pugilist a intrat in arena „Bell Centre” pe usi separate, cei doi intalnindu-se fata-n fata in mijlocul patinoarului. Mai inalt cu 7 centimetri decat adversarul sau, romanul l-a dominat din priviri pe sportivul haitian si se poate considera, deja, castigator al primei runde; mai ales ca toti spectatorii prezenti in „Bell Centre” l-au aplaudat pe Bute, caruia i s-a scandat indelung numele.

Chestionat de jurnalisti cu privire la sansele sale in lupta cu Jean Pascal, fostul campion IBF a explicat de ce estel el favorit: „Il cunosc foarte bine pe Pascal, chiar am vazut si cateva dintre meciurile lui si pot sa va spun ca este un pugilist care boxeaza cel mult 90 de secunde pe repriza. Nu va rezista 12 reprize ritmului impus de mine. In plus, mai conteaza si avantajul publicului. Iar daca ne uitam la ultimele gale desfasurate in «Bell Center» si la modul in care s-au vandut biletele, atunci sunt aproape sigur ca pe 25 mai cel putin 75% dintre spectatori vor fi de partea mea”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger