AcasăSPORTBUTE si Johnson, contre verbale inainte de marele meci - VIDEO

BUTE si Johnson, contre verbale inainte de marele meci – VIDEO

Lucian Bute si Glen Johnson (captura youtube)

LUCIAN BUTE numara orele pana va urca in ring. Atat el, cat si adversarul sau, Glen Johnson, au trecut, vineri, de proba cantarului. Desi sunt amici in afara ringului, asta nu i-a impiedicat sa se contreze, de data asta doar verbal, cu doar cateva ore inainte de marele meci.

Lucian Bute si Glen Johnson (captura youtube)

Lucian Bute (31 de ani) se va bate duminica dimineata (de la ora 04.00- ora Romaniei-n.r) cu jamaicanul Glen Johnson (42 de ani), pentru a-si apara a noua oara centura mondiala a categoriei supermijlocie, versiunea IBF. Meciul va fi transmis in direct, in Romania, de Money Channel.

Cei doi sportivi au trecut de proba cantarului si asteapta cu nerabdare ziua meciului, potrivit realitatea.net. In timp ce romanul Bute a cantarit 75,843 kg, adversarul sau a fost mai usor, cantarul aratand in dreptul lui Glen Johnson 75,432 kg.

Inainte de a urca in ring, in Quebec City, cei doi adversari s-au „contrat”, de data asta doar in fata presei. Lucian Bute e convins ca-l va face KO pe Johnson. „O sa fie o seara lunga. Evident, daca scapa de KO! Dar nu o sa fie usor, desigur. Are un record greu de egalat, va fi cea mai grea provocare din cariera mea”, a spus Bute. La randul sau, Glen Johnson a declarat ca romanul e „bun”, si ca, desi sunt amici in viata de zi cu zi, va da totul in ring pentru a iesi invingator. „Bute este un luptator bun, e uimitor ce a facut in Canada. Dar in aceasta lupta va fi o alta poveste”, a declarat Johnson.

Ramaneti pe national.ro pentru mai multe informatii legate de meciul lui Lucian Bute!

[youtube]ejD4yr03GoI[/youtube]

[youtube]dTj3XutPy3Y[/youtube]

407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger