AcasăSPORTBute si Alice Cooper au facut spectacol pe motoare Harley Davidson

Bute si Alice Cooper au facut spectacol pe motoare Harley Davidson

Bute si-a facut intrarea in echipament de motociclist, alaturi de Francisco Randez

Detinatorul centurii mondiale IBF la categoria supermijlocie a fost aplaudat la scena deschisa cu ocazia celei de-a 33-a editie a celui mai mare festival din lume dedicat motocicletelor americane Harley Davidson.

Bute si-a facut intrarea in echipament de motociclist, alaturi de Francisco Randez

Cel mai iubit roman din Montreal, Lucian Bute, a fost invitat pentru a cincea oara la festivalul „Harley Show”, organizat la Montreal, chiar in sala in care campionul IBF la supermijlocie a cunoscut cele mai mari succese din cariera de pugilist.

Centre Bell a fost din nou plin la Harley Show

Arena „Centre Bell” a fost luat cu asalt de peste 10.000 de iubitori ai legendarelor motociclete Harley  Davidson, iar „Mister KO” a fost invitat de onoare, alaturi de cel care a incalzit atmosfera, veteranul star rock, Alice Cooper.

Fetele si Harley Davidson

Intalnirea motociclistilor de la Montreal este cel mai mare eveniment dedicat bijuteriilor create in Wisconsin. Lucian Bute a fost introdus pe scena de MC-ul petrecerii, Francisco Randez, care l-a prezentat alaturi de tinerele domnisoare participante la concursul de miss al festivalului.

Motoarele si participantele la Miss Harley

Randez – cunoscut model canadian – se lauda ca practica si arte martiale, dar si sporturi de contact. De altfel, Francisco a fost boxeur timp de 10 ani, asta inainte de a da ringul pe catwalk.

Alice Cooper a intretinut atmosfera, cu un concert de zile mari

Campionul roman este un obisnuit al evenimentului moto, chiar daca se teme sa incerce de unul singur senzatia pe doua roti, el fiind invitat pentru al cincelea an consecutiv. „Imi place sa merg cu viteza, insa doar cu masina. Nu am avut curaj sa merg singur, deoarece mi se pare ca motocicleta nu are stabilitate”, afirma sportivul din Pechea. In acest an, Lucian Bute a ales sa se imbrace in ton cu evenimentul, romanul venind la „Harley Show” costumat in echipament de motociclist, exceptand casca de protectie.

author avatar
Sebastian Stan
800 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger