AcasăSPORTBute si-a cumparat casa de vacanta in Florida!

Bute si-a cumparat casa de vacanta in Florida!

Casa de vacanta a lui Bute dispune si de piscina

Ori de cate ori are de pregatit un meci important, campionul roman la box merge sa se antreneze in SUA. Problema inchirierii unei locuinte l-a determinat sa achizitioneze o vila complet utilata in West Palm Beach.

Lucian este pregatit sa-si apere pentru a 10-a oara centura

Pentru duelul cu englezul Carl Froch, Lucian Bute si-a stabilit cantonamentul in West Palm Beach, parasind orasul Miami, pana acum gazda sa traditionala. Motivul il reprezinta investitia pe care pugilistul galatean a facut-o intr-o resedinta complet utilata. „S-a saturat sa mai plateasca un sac de bani pe inchirierea unei case atunci cand avea programat un stagiu de pregatire in State”, afirma apropiatii sai. Un calcul simplu arata ca Bute achita in jur de 100.000 de dolari pentru cele opt saptamani petrecute in SUA.

Casa de vacanta a lui Bute dispune si de piscina

Vila campionului IBF la categoria supermijlocie dispune de terasa, piscina si sauna, iar garajul a fost transformat intr-o sala de gimnastica moderna, cu toate dotarile de care are nevoie Bute.

Zilnic, cinci ore de antrenament intens

Decis sa-l faca knock-out pe Carl Froch chiar la el acasa, Lucian Bute trage tare la fiecare sedinta de pregatire. Ziua incepe cu doua ore de pregatire intensa in sala, urmate dupa-amiaza de somn obligatoriu pentru relaxarea organismului. Apoi, inca trei ore de antrenament, plus ture de bazin (sau mers in sauna), iar seara, dupa cina (peste si salata), program de voie. La ora 22.00 se da stingerea.

Iubita Elena Aprozeanu ii este alaturi, ea fiind cea care gateste pentru cei patru barbati din casa: Lucian, antrenorul Stephane Larouche si doi specialisti de la clubul Interbox.

„Froch e foarte puternic”

Carl Froch

In spatele declaratiilor optimiste, Lucian Bute stie ca britanicul Froch este un pugilist pe care trebuie sa-l ia cat se poate de in serios. De altfel, romanul i-a facut o analiza detaliata adversarului din 26 mai: „Este foarte puternic din punct de vedere fizic. Va trebui sa-mi intaresc bratele si umerii, deoarece, in timpul luptelor, Carl isi foloseste forta pentru a domina adversarul”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
581 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai Laurentiu,cum traduci tu „sejur de opt saptamani”?Tu n-ai aflat inca de unde se trage cuvantul sejur?Cifra sept(sapte)iti spune ceva?Asta-i ca atnci cand unii ziaristi „dastepti”zic”individul purta o pereche de blugi(bluji) negri….”apropo de blu…jeans, despre care si un copil de gradinita iti spune cum se traduce

    • correct
      si mai sant care comanda un pinot gris rosu
      si expica-i la beleujat ca sejur vine din franceza sept jours,,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger