AcasăSPORTBute se muta in Anglia!

Bute se muta in Anglia!

La J.O., Bute a urmarit meciurile de box din "ExCel Center"

Duelul de la distanta purtat impotriva boxerului britanic Carl Froch il face pe Lucian Bute, fostul campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, sa petreaca mai mult timp in Anglia decat in Romania sau Canada.

La J.O., Bute a urmarit meciurile de box din "ExCel Center"

Dupa cele trei saptamani petrecute in Anglia in luna mai, cu ocazia meciului pierdut in fata lui Froch, prin knock-out tehnic in repriza a cincea, si cele doua saptamani petrecute la Londra luna aceasta, cand a asistat la Jocurile Olimpice, Bute va reveni in Albion in jumatatea a doua a lunii noiembrie. Boxerul roman isi va masura fortele cu rusul Denis Grachev pe 3 noiembrie, la Montreal, iar apoi isi va muta cartierul general din nou in Anglia.

Bute va asista, pe 17 noiembrie, la meciul pe care Froch il va disputa la Nottingham, impotriva unui adversar ce urmeaza a fi determinat, iar apoi se va implica activ in stabilirea conditiilor in care va avea loc returul cu Froch din martie, de la Montreal. Aflat inca in Romania, Lucian a precizat ca mai ramane pe Batranul Continent pana la sfarsitul lunii august, urmand ca de pe 3 septembrie sa inceapa, in Canada, pregatirea speciala pentru partida cu Grachev. Altfel, Froch a anuntat, pe contul sau de twitter, ca numele adversarului sau din noiembrie va fi anuntat saptamana viitoare, insa, cel mai probabil, acesta va fi sud-africanul Thomas Oosthuizen.

author avatar
Cristi Ionita
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger