AcasăSPORTBute se insoara in functie de Froch

Bute se insoara in functie de Froch

Lucian si Elena formeaza un cuplu de opt ani

Aflat la Galati, Lucian Bute a confirmat informatia ca anul viitor va oficializa relatia avuta cu Elena Aprozeanu, dar nu stie exact cand va avea loc nunta.

Bute a participat la bairamul "otelarilor"

Sunt de aproape opt ani impreuna, dar Lucian si Elena abia acum isi fac planurile de nunta. Cei doi vor sa-si uneasca destinele in 2013, insa una dintre dorintele pugilistului este sa faca nunta cu centura de campion la brau, astfel ca data exacta a fericitului eveniment urmeaza a fi stabilita cat de curand.

Lucian si Elena formeaza un cuplu de opt ani

Bute vrea sa stabileasca data evenimentului in functie de ziua in care va fi stabilit „returul” cu britanicul Carl Froch, cel care l-a deposedat de centura de campion in luna mai. Nunta ar putea sa fie programata in vara, daca Lucian Bute se bate cu Carl Froch in martie sau aprilie la Montreal.

Froch e campionul mondial IBF la supermijlocie

Altfel, prezent in weekend la petrecerea de sfarsit de an a echipei de fotbal Otelul Galati, Lucian a afirmat ca este increzator in sansele fostilor campioni de a reveni in top, pugilistul bazandu-se in special pe suportul acordat de noul primar, Marius Stan, nimeni altul decat fostul presedinte al galatenilor.

author avatar
Cristi Ionita
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger