AcasăSPORTBute se bate pentru centura cu diamante!

Bute se bate pentru centura cu diamante!

Canadienii considera, deja, ca meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal de pe 25 mai, de la Montreal, este cel mai tare din istorie, dar oficialii WBC au decis sa mareasca miza si sa inaugureze o centura special pentru aceasta confruntare.

Bute s-a pozat cu fanii in Bell Center

Astfel, invingatorul dintre Lucian Bute si Jean Pascal va deveni „campion emerit” la categoria semigrea, in versiunea WBC, si va detine o centura cu diamante, alta decat cea care se afla in posesia americanului Chad Dawson, campionul mondial la categoria semigrea, in versiunea WBC.

Mai mult, invingatorul dintre Bute si Pascal ar urma sa se bata cu invingatorul dintre Chad Dawson si Adonis Stevenson pentru a deveni campionul mondial absolut al categoriei semigrea, in versiunea WBC.

Dawson si Stevenson ar urma sa se infrunte la inceputul lunii iunie, insa numai daca pugilistul canadian, poreclit „Superman”, trece cu bine peste meciul pe care il are de disputat cu Darnell Boone, pe 22 martie, la Montreal.

Altfel, Bute si Pascal s-au intalnit weekendul trecut, la gala de arte martiale mixte in care a luptat Georges St. Pierre, si au ajuns la concluzia ca, totusi, ar fi cel mai bine ca meciul lor, din 25 mai, sa se dispute in Center Bell si nu pe stadionul Olimpic din Montreal.

author avatar
Cristi Ionita
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger