AcasăSPORTBute se bate cu Froch de Paste!

Bute se bate cu Froch de Paste!

Bute va obtine minimum 4 milioane de dolari de pe urma dublei cu Froch

Reprezentantii celor doi pugilisti au stabilit ca primul meci Bute – Froch  sa aiba loc pe 14 aprilie, la Montreal, chiar de Sfintele Sarbatori de Paste.

Bute va obtine minimum 4 milioane de dolari de pe urma dublei cu Froch

Informatia a fost confirmata atat de Jean Bedard, patronul Interbox, cat si de Eddie Hearn, promoter-ul lui Froch, ambii recunoscand ca ne mai despart doar mici detalii de o dubla de vis intre campionul roman si finalistul SuperSix. Disputa de la Montreal reprezinta al zecelea meci in care Bute isi pune in joc centura de campion mondial al categoriei supermijlocii, in versiunea IBF, iar „Mister KO” abia asteapta aceasta confruntare. “Victoria cu Froch ar fi cadoul perfect facut romanilor de Sarbatori” a comentat Lucian. Revansa este programata pe 4 august, la Nottingham, insa reprezentantii celor doi sportivi au introdus in contract o clauza conform careia invinsul de la Montreal poate renunta la „returul” din Anglia in cazul in care pierde primul meci intr-o maniera categorica. Scott Gilfoid, editorialistul boxingnews – care spala pe jos cu Bute zilele trecute – considera acum ca respectiva clauza este avantajoasa pentru Froch “pentru ca britanicul nu are mari sanse si ar trebui sa-si puna capat carierei in cazul a doua infrangeri la rand suferite in fata lui Bute”.

Altfel, Viorel Simion, campionul international WBC la categoria “pana”, isi pune pentru prima data in joc centura cucerita in iulie anul trecut, dupa o victorie obtinuta prin knock-out, in repriza a noua, impotriva filipinezului Jun Talape. “Bombardierul” isi va masura fortele cu mexicanul Edgar Riovalle intr-un meci care va avea loc pe 9 februarie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger