AcasăRecomandariBute se bate cu argentinianul Bolonti

Bute se bate cu argentinianul Bolonti

Revenirea lui Lucian Bute in ring intra in linie dreapta. Romanul isi cunoaste adversarul, numele sau urmand a fi anuntat luni, intr-o conferinta de presa.

Bute este pregatit sa-l execute pe Bolonti
Bolonti

Presa canadiana a aflat, insa, cu cine va lupta Bute pe 6 decembrie, la Montreal, in cea mai tare gala  de box a anului. Conform agentiei „985sport.ca”, romanul va urca in ring cu argentinianul Roberto Bolonti (35 de ani), al carui palmares este de 35 de victorii (24 prin KO) si trei infrangeri. Supranumit „Tancul”, pugilistul din „Tara tangoului” revine in tot dupa o infrangere (in fata germanului Juergen Braehmer), la fel ca Lucian Bute. Obisnuit sa lupte mai mult in Argentina, Bolonti nu are decat doua partide in afara tarii, ambele pierdute in mod categoric.

Dupa conferinta de presa de saptamana viitoare, Lucian Bute va pleca in Filipe, pentru un cantonament de doua luni, fiind pentru prima data cand galateanul allege sa se antreneze in alta parte decat Florida, Miami (SUA).

Jojo Dan

JoJo Dan, meci pentru pozitia de challenger

Romanul Ion Ionut Dan (33 de ani – foto) va boxa pana la finalul lui 2014 cu italianul Leonard Bundu pentru pozitia de challenger oficial la titlul mondial in versiunea IBF, categoria semimijlocie. Cel mai probabil, meciul va avea loc in Statele Unite ale Americii, la New York. De remarcat ca Bundu, o vedeta in regiunea italiana Toscana, este un amic apropiat al fotbalistului roman Adrian Mutu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger