AcasăSPORTBute se apuca de imobiliare peste Ocean

Bute se apuca de imobiliare peste Ocean

Boxerul roman Lucian Bute a anuntat ca spera sa revina cat de curand in ring dar, pana atunci, isi ocupa timpul cu afacerile imobiliare de peste Ocean.

Bute si-a achizitionat, deja, o casa in Florida, pe care a dat 360.000 de dolari, conform wowbiz.ro. Boxerul a recurs la acest gest pentru ca ii plac conditiile meteorologice din Florida, pe care il considera si orasul ideal de vacanta. Iar Lucian urmeaza chiar sa petreaca Pastele in SUA.

Bute s-a pregatit pentru cateva meciuri la Florida, dar pentru confruntarea cu Jean Pascal, pierduta la inceputul anului, a preferat sa se antreneze in Canada.

Totusi, exista posibilitatea ca Bute sa-si mute cartierul general in Florida, mai ales daca da roade planul conform caruia romanul urmeaza sa semneze cu un club din SUA.

Lucian va ramane ancorat si in realitatea canadiana, sursa amintita precizand ca Bute si-a cumparat si un bloc, la Montreal, pe care il administreaza. Iar acesta este doar inceputul, Lucian urmand sa-si achizitioneze si alte domenii din SUA si Canada.

author avatar
Cristi Ionita
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger