AcasăSPORTBute se antreneaza in Florida pentru meciul cu rusul Denis Grachev

Bute se antreneaza in Florida pentru meciul cu rusul Denis Grachev

Meciul cu Grachev va fi al 32-lea sustinut de Bute la profesionisti

Aflat in plin cantonament pentru meciul cu rusul Denis Grachev din 3 noiembrie, de la Montreal, boxerul roman se antreneaza intens la Palm Beach Boxing Center din Florida.

Meciul cu Grachev va fi al 32-lea sustinut de Bute la profesionisti

Ca de obicei in ultimii ani, Lucian Bute a ales sa efectueze cea mai mare parte din perioada de pregatire in SUA, romanul fiind considerat un adevarat idol in Florida. De altfel, oficialii de la Palm Beach Boxing Center s-au dat peste cap sa-i asigure lui Lucian toate conditiile necesare pentru o pregatire cat mai buna, romanul fiind considerat cel mai important nume care a calcat pragul salii, desi la clubul respectiv s-au mai antrenat super-campionii din box, Muay Thai, Brazilian Jiu Jitsu sau MMA (arte martiale mixte).

Bute va ramane in Florida pana spre mijlocul lunii octombrie, el urmand sa se intoarca in Canada cu 2-3 saptamani inainte de meciul cu Grachev de pe 3 noiembrie, de la Montreal. Desi va avea in fata un adversar neinvins, Lucian nu ia in calcul decat victoria, romanul considerand disputa cu boxerul rus ca fiind primul pas pe care il are de facut in traseul catre un nou titlu mondial.

author avatar
Cristi Ionita
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger