AcasăRecomandariBute se antreneaza cu celebrul Freddie Roach!

Bute se antreneaza cu celebrul Freddie Roach!

Vrea sa revina in elita boxului si pentru asta are nevoie sa se pregateasca alaturi de cel mai bun antrenor din lume: Lucian Bute incepe, in sfarsit, colaborarea cu marele Freddie Roach, supranumit „masina de facut campioni”!

Sub indrumarea lui Freddie Roach, Lucian Bute isi propune sa revina in elita boxului

Pugilistul roman merge sa se antreneze timp de 10 zile, in California (SUA), cu Roach, nimeni altul decat „tatal” filipinezului Manny Pacquaio, dar si al portoricanului Miguel Angel Cotto, alt nume mare din box. La trei luni si jumatate dupa ce a incheiat colaborarea cu Stephan Larouche, Bute nu si-a gasit inca un antrenor, insa acest amanunt este pe cale sa se schimbe. „Freddie Roach a fost numit de cateva ori antrenorul anului. Cand am vazut ce a facut cu Pacquiao, un stangaci, dar si cu ceilalti sportivi pe care i-a transformat in campioni mondiali, mi-am spus ca trebuie sa lucrez cu el. Pot spune, insa, ca, dupa 20 de ani, noul meu antrenor nu ma va schimba complet, insa el poate sa ma imbunatateasca. Uneori e suficient sa faci o schimbare, iti ofera o viata noua, o stare de spirit noua„, a anuntat Lucian Bute in presa canadiana. Referitor la relatia cu Larouche, galateanul a explicat ca a ramas prieten cu acesta: „Stephan inca este prietenul meu. Uneori il intreb diverse lucruri, dar, in final, aceasta a fost alegerea mea. El mi-ar spune sa lucrez cu o persoana sau alta, dar, daca eu nu ma simt bine, atunci nu voi lucra. Eu voi decide cu cine voi lucre”.
Pentru Bute, este a doua vizita pe care o face in SUA in ultima perioada. Recent, el s-a antrenat in Florida cu Pedro Diaz, insa se vede treaba ca ambitiile sale au fost prea ridicate pentru tehnicianul cubanez. Graba cu care Lucian merge la Freddie Roach are legatura si cu dorinta romanului de a reveni in ring la finalul acestui an.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
497 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger