AcasăSPORTBute schimba tactica inainte de meciul cu Pascal. Este deja in limitele...

Bute schimba tactica inainte de meciul cu Pascal. Este deja in limitele categoriei!

Daca de cele mai multe ori astepta pana in pragul cantarului oficial pentru a face categoria, boxerul roman Lucian Bute a schimbat tactica pentru confruntarea cu haitianul Jean Pascal din 18 ianuarie.

Cei doi pugilisti se vor infrunta la Montreal, pentru centura de campion al Americii de Nord la categoria semigrea, centura detinuta in prezent de Lucian Bute, dupa ce romanul l-a invins, pe 3 noiembrie 2012, pe rusul Denis Grachev.

Meciul se va disputa in limitele categoriei 87,543 kilograme, iar Stephan Larouche, antrenorul lui Bute, a dezvaluit, pe Twitter, ca romanul se incadreaza, deja, in limitele categoriei, desi la multe alte meciuri slabea kilograme bune in ultima saptamana dinaintea confruntarii.

Larouche a anuntat ca cele 30 de zile cu antrenamente intense si-au spus cuvantul, Bute avand chiar cateva kilograme sub limita superioara a categoriei.

In cazul „razboiului psihologic”, Bute si ai lui prefera sa nu intre in jocul lui Pascal si sa pastreze o nota de sobrietate in relatia cu rivalul haitian.

Asta desi Pascal l-a atacat pe roman in repetate randuri, sustinand, printre altele, ca Lucian are o barbie fragila, ca romanul se va retrage dupa confruntarea cu boxerul haitian si ca Bute incaseaza destui bani, respectiv doua milioane de euro, pentru „meciul sau de retragere”.

author avatar
Cristi Ionita
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger