AcasăSPORTBute s-a recuperat cu Muhammad Ali

Bute s-a recuperat cu Muhammad Ali

Bute se pregateste cu Stephan Larouche la Montreal

Zdruncinat serios de infrangerea categorica suferita in fata lui Carl Froch, la Nottingham, Lucian Bute a folosit toate variantele de recuperare psihologica pe care le-a avut la indemana.

Bute se pregateste cu Stephan Larouche la Montreal

Pe langa timpul petrecut alaturi de familie si cei dragi, in Pechea natala, si mentinutul departe de sala de box si mass-media, Bute a utilizat din plin si citate ale unor fosti campioni mondiali.

Muhammad Ali este considerat de multi cel mai bun boxer din istorie

Cel mai mult se pare ca l-au ajutat pe Lucian cateva dintre citatele favorite ale legendarului Muhammad Ali, fost campion mondial la categoria grea. Incurajat de „Don’t quit. Suffer now and live the rest of your live as a champion (n.r. – Nu renunta. Sufera acum si traieste restul vietii precum un campion” si „He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life (n.r. – Cel care nu este curajos destul in viata, nu va obtine nimic”, Bute a reluat sedintele de pregatire si promite ca cel tarziu pana la finalul anului viitor sa redevina campion mondial. Altfel, pugilistul roman avea programata, aseara, prima aparitie televizata la un post canadian, dupa infrangerea suferita la Nottingham, Bute fiind invitat la emisiunea „Le Match” de la postul TVA Sports.

author avatar
Cristi Ionita
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger