AcasăSPORTBute s-a putea lupta cu "Superman" Stevenson

Bute s-a putea lupta cu „Superman” Stevenson

Lucian Bute

Scos din carti de catre Showtime pentru o „dubla mansa” cu britanicul Carl Froch, campionul roman isi cauta acum adversar pentru o eventuala partida care sa aiba loc undeva in luna mai a.c.

Lucian Bute

Lucian Bute si-ar fi dorit macar un meci contra britanicului Carl Froch, dar cei de la Showtime au considerat ca o confruntare cu pugilistul din Notthingham – tavalit bine de Andre Ward in finala SuperSix – nu trezeste interesul iubitorilor de box din SUA. Lui „Mister KO” i s-a recomandat sa lupte cu un american, iar presa din Statele Unite considera ca sportivul roman are, in acest moment, patru variante. Ideal, pentru toata lumea ar fi un meci Lucian Bute – Andre Ward, dar ultimul detine trei centuri (WBC, WBA si The Ring) si este cel care impune conditiile. In cel mai rau caz, Ward accepta un meci in SUA si ramane de vazut daca Bute este de acord. Desi ar fi cel mai plauzibil, un duel cu Bernard Hopkins, campionul WBC de la semigrea, este putin probabil. Hopkins este obligat sa-i acorde revansa lui Chad Dawson, dar veteranul de 47 de ani a declarat ca “as veni cu bani de acasa sa-l fac pe Dawson sa renunte si sa pun mana pe Bute”. Chiar si asa, in cazul unei confruntari Bute – Hopkins, pugilistul care isi schimba categoria trebuie sa renunte la centura, iar atunci meciul nu ar mai fi atractiv nici pentru cei de la Showtime, care viseaza la o disputa intre doi campioni.

Vom afla pe 18 februarie

Adonis Stevenson are 16 victorii si o infrangere la profesionisti

Exista zvonuri potrivit carota gigantul american Showtime nu pune mare baza pe Lucian Bute, planul fiind ca Andre Ward sau Anthony Dirrell sa-i fure centura romanului intr-un meci disputat la Montreal cat mai curand. Altfel, americanii se tem ca Bute va accepta din nou varianta accesibila si se va bate cu invingatorul dintre Adonis “Superman” Stevenson si Jesus Gonzalez. Cei doi se infrunta pe 18 februarie, la Montreal, pentru locul 2 in clasamentul IBF de la supermijlocie si sansa de a-l provoca pe Bute. Se spune ca romanul se va folosi de adversarul impus de IBF si isi va trece in cont o noua victorie.

author avatar
Cristi Ionita
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger