AcasăSPORTBute revine la supermijlocie si il provoaca pe campionul „Tony” Dirrell

Bute revine la supermijlocie si il provoaca pe campionul „Tony” Dirrell

Lucian Bute vrea sa urce in ring cu „Tony” Dirrell, campionul neinvins de la WBC

A cunoscut cele mai mari satisfactii din cariera la supermijlocie si vrea sa se intoarca la aceasta categorie. Lucian Bute tinteste pentru la vara si o lupta cu centura pe masa.

Lucian Bute vrea sa urce in ring cu „Tony” Dirrell, campionul neinvins de la WBC

Complet refacut dupa o accidentare care l-a fortat sa renunte la meciul cu argentinianul Bolonti, programat in decembrie, fostul campion IBF se declara pregatit sa urce din nou in ring. De data aceasta, nu o va mai face la categoria grea, ci se va bate la supermijlocie, acolo unde a obtinut cele mai importante victorii din cariera. „Nu voi reveni in ring mai devreme de aceasta vara, dar o voi face la categoria supermijlocie”, a spus Bute in interviul acordat „themainfight.com”. Dupa ce nu s-a mai antrenat de trei luni, galateanul s-a intors la sala de cateva zile: „Sunt bine, am reluat antrenamentele saptamana trecuta. Am lucrat si la sac de cateva ori si la palmare. Sunt multumit de progresul meu, spatele meu a reactionat bine. Fac antrenamente fizice de 3-4 ori pe saptamana”.

„Tony” Dirrell

Despre planurile de viitor, acestea prevad o lupta cu Anthony Dirrell, campionul WBC la supermijlocie, insa totul decide de negocierile pe care le va demara noul manager al romanului, Al Haymon: „E posibil sa lupt cu Anthony Dirrell, dar inca nu am vorbit cu Al Haymon despre acest subiect. Sunt doar zvonuri, deocamdata”. Dirrell detine de aproape doi ani centura cu diamante in versiunea WBC si are un palmares absolut fantastic: 27 de victorii (22 prin KO) din 27 de meciuri! Chiar daca niciodata n-a luptat la WBC, iar din supermijlocie s-a retras de trei ani, Lucian Bute ramane un boxer bine cotat in aceasta versiune: este pe locul 5 la WBC.

Nu renunta la Freddie Roach

Referitor la colaborarea cu Freddie Roach (foto), Lucian Bute sustine ca nu renunta la cel mai titrat antrenor al momentului din boxul profesionist: „Colaborarea mea cu Freddie Roach va incepe din nou, indiferent de accidentarea pe care am suferit-o. Freddie mi-a cerut sa raman la Quebec pana cand ma recuperez. Mi-a mai spus ca, in momentul cand o sa fiu pregatit, o sa pot reveni la antrenamente fara probleme”.
In toamna anului trecut, Lucian Bute a efectuat un stagiu de pregatire in Filipine, alaturi de Manny Pacquiao, ambii pugilisti fiind pregatiti de Freddie Roach.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger