AcasăSPORTBute promite sa-l rupa-n doua pe Pascal

Bute promite sa-l rupa-n doua pe Pascal

Antrenorii pugilistului Lucian Bute sustin la unison ca nu l-au mai vazut niciodata pe roman atat de motivat. „Este de-a dreptul o fiara!”, exclama Kevin Roux, unul dintre preparatorii fizici.

Lucian Bute vrea sa-l rupa pe Jean Pascal

Aflat in Florida, SUA, acolo unde pregateste lupta cu Jean Pascal, galateanul nostru nu face rabat de la efort atunci cand intra in sala de antrenament. Presa canadiana i-a contactat pe antrenorii romanului, iar vorbele acestora confirma transformarea lui Lucian Bute.

Jean Pascal

„Parca este o fiara, lucrez cu el din 2010 si niciodata nu l-am mai vazut atat de motivat ca acum, atat de rau!”, sustine Kevin Roux. Chiar fostul campion IBF la supermijlocie a vorbit despre starea pe care o are cu o luna inaintea meciului: „O sa fac tot ce pot ca sa-i inchid o data pentru totdeauna gura lui Pascal! Ce a declarat in ultima perioada despre mine ma motiveaza enorm. Sa fiu sincer, nu m-am simtit atat de bine si de motivat in viata mea”, a spus Bute. Cat priveste tactica pe care o va aborda in gala din 25 mai, de la Montreal, Lucian  Bute este convins ca i-a descoperit punctul slab rivalului haitian: „Pascal nu va rezista ritmului pe care-l voi impune. El este un boxer de cate un minut si jumatate pe runda. Astfel ca, prin runda a 8-a, asta daca va ajunge pana acolo, va fi foarte obosit”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger