AcasăSPORTBute primeste o strada in Pechea

Bute primeste o strada in Pechea

Boxerul roman Lucian Bute, fostul campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, va da numele unei strazi din Pechea, comuna galateana in care s-a nascut.

arintii lui Bute vor sta pe o strada ce va purta numele lui Lucian

Ideea ii apartine lui Nicolae Marin, primarul din Pechea, cel care s-a gandit sa-i multumeasca astfel boxerului roman pentru modul in care Lucian Bute a facut cunoscuta comuna peste hotare.

Primarul a solicitat ca strada pe care locuiesc parintii lui Bute, Maricica si Stefan, sa poarte numele de „Lucian Bute”, iar proiectul va fi analizat intr-o sedinta a Consiliului Local. Se pare ca actiunea va fi o simpla formalitate, majoritatea locuitorilor din Pechea fiind sustinatori fanatici ai lui Lucian. Mai mult, vecinii familiei Bute chiar au precizat ca sunt gata sa plateasca din propriile buzunare eventualele modificari de acte de identitate numai pentru a avea onoarea de a locui pe „Strada Lucian Bute”. Altfel, pugilistul roman isi ia astazi „La Revedere” de la rude si apropiati, el urmand sa plece in aceasta dupa-amiaza catre Montreal. Conducerea clubului Interbox il asteapta la discutii, dar si pentru a-l transforma in personajul principal al unei petreceri ce va fi organizata pe 1 iulie, de ziua nationala a Canadei.

author avatar
Cristi Ionita
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger