AcasăSPORTBute - Pavlik in noiembrie, la Montreal

Bute – Pavlik in noiembrie, la Montreal

Bute are patru luni la dispozitie pentru a-si pregati revenirea in ring

Boxerul roman Lucian Bute, fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, este aproape sigur ca isi va masura fortele cu americanul Kelly Pavlik in noiembrie, la Montreal.

Bute are patru luni la dispozitie pentru a-si pregati revenirea in ring

Pavik s-a impus lejer, la decizie, in meciul cu americanul Will Rosinsky disputat sambata noaptea, in California.

Pavlik a avut evolutii bune anul acesta

La finalul partidei, Cameron Dunkin, managerul lui Pavlik, a confirmat ca este in discutii avansate cu Interbox, clubul de care apartine Lucian Bute, existand mari sanse ca cei doi pugilisti sa se infrunte in noiembrie, la Montreal. Daca in privinta contractului mai sunt mici detalii de pus la punct, in privinta locatiei exista si varianta Bucuresti (cel mai probabil Romexpo), insa televiziunile din State nu agreaza disputarea partidei in Romania din cauza diferentei de fus orar. In cazul in care meciul cu „Fantoma” Pavlik nu se finalizeaza, Bute mai are doua variante pentru noiembrie: americanul Donovan George (locul 12 in ierarhia IBF la supermijlocie) si uruguaianul Noe Gonzalez (pugilistul facut knock-out, in aprilie, de Adonis Stevenson). Meciul din noiembrie este considerat a fi unul de incalzire pentru Lucian Bute, pugilistul din Pechea urmand sa dispute revansa cu britanicul Carl Froch pe 16 sau 23 martie anul viitor, la Montreal.

Urmasul lui Lucian a impresionat la Las Vegas

Considerat urmasul de drept al lui Lucian Bute la categoria supermijlocie, bacauanul Ronald Gavril a inregistrat, vineri noaptea, a treia victorie consecutiva la profesionisti.

Ronald Gavril

Pugilistul de 26 de ani a ridicat sala din „Hard Rock Hotel and Casino” in aer cu knock-out-ul distrugator reusit in prima repriza, impotriva americanului Kenneth Taylor Schmitz. Victoria obtinuta de Gavril a fost considerata cea mai spectaculoasa a galei, desi succes-uri prin knock-out au mai obtinut si rusul Magomed Abdusalamov (15 victorii obtinute la profesionisti, toate prin knock-out) sau dominicanul Javier Fortuna (20 victorii obtinute la profesionisti, 15 prin knock-out).

author avatar
Cristi Ionita
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger