AcasăSPORTBute - Pascal: Statisticile sunt net favorabile haitianului!

Bute – Pascal: Statisticile sunt net favorabile haitianului!

Lucian Bute a suferit, sambata noaptea, a doua infrangere din cariera de boxer profesionist, romanul fiind invins la decizie de haitianul Jean Pascal.

La prima vedere, confruntarea a parut una dezechilibrata pe care Pascal a controlat-o tactic de la un capat la altul. Toti cei trei arbitrii judecatori au dat decizie favorabila haitianului: 116-112, 117-111 si 117-110.

De altfel, cam toti specialistii din America de Nord sustin ca raportul de forta a fost 9-3 pentru Pascal, Bute reusind sa castige doar trei reprize, respectiv doua dintre primele cinci si pe ultima.

Iar statisticile sunt nemiloase si arata superioritate haitianului. Pascal a trimis 438 de pumni, iar Bute doar 411. 187 dintre loviturile trimise de Pascal l-au lovit pe roman, ceea ce inseamna 42,59% eficienta, in timp ce Bute a avut 36,49% eficienta, lovindu-l de 150 de ori pe haitian.

Totusi, Haitianul a produs „damage” cu aproape fiecare pumn trimis, reusind sa puncteze astfel si la impresia artistica. 151 dintre loviturile trimise de Pascal au trecut prin garda lui Bute si au lasat urme vizibile. Romanul a reusit sa evite garda haitianului si sa-l atinga efectiv pe Pascal doar de 102 ori, mult prea putin pentru un meci de 12 reprize.

author avatar
Cristi Ionita
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger