AcasăSPORTBute - Pascal, prima infruntare fata in fata (FOTO)! Vezi ce a...

Bute – Pascal, prima infruntare fata in fata (FOTO)! Vezi ce a spus romanul

Lucian Bute si Jean Pascal se vor infrunta pe 25 mai, in Bell Center, din Montreal, iar marti seara au avut prima intalnire „fata in fata” de la oficializarea mult asteptatului meci.

Cei doi pugilisti s-au duelat, din priviri, tocmai in Bell Center, inaintea meciului de hochei pe gheata disputat intre Montreal Canadiens si Buffalo Sabres, meci contand pentru NHL (Liga Nord-Americana).

Cu aceasta ocazie, Lucian, extrem de increzator in sansele sale, a precizat ca „il cunosc foarte bine pe Jean Pascal. Am vazut cateva dintre meciurile lui si pot sa va spun ca este un pugilist care boxeaza cel mult 90 de secunde pe repriza. Nu va rezista 12 reprize ritmului impus de mine”.

Bute considera ca are de partea lui atat avantajul inaltimii – are 7 centimetri peste Pascal, cat si avantajul publicului: „daca ne uitam la ultimele noastre meciuri disputate in Bell Center si la modul in care s-au vandut biletele, pot sa spun ca sunt aproape sigur ca pe 25 mai cel putin 75% dintre spectatori vor fi de partea mea”.

author avatar
Cristi Ionita
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger