AcasăSPORTBute: "Nu-mi explic ce s-a intamplat, parca eram hipnotizat!". Ce a spus...

Bute: „Nu-mi explic ce s-a intamplat, parca eram hipnotizat!”. Ce a spus despre zvonurile despre blat!

Lucian Bute a spus, miercuri seara,  ca nu se pune problema unui blat in meciul contra lui Froch. Totodata, boxerul roman a marturisit ca nu-si poate explica ce s-a intamplat cu el in confruntarea pierduta in fata lui Froch, de ce a stat atat de mult in corzi si nu s-a miscat mai mult.

Lucian Bute a acceptat sa vorbeasca, miercuri seara, la RealitateaTV, despre ce s-a intamplat in ring, in confruntarea cu britanicul Carl Froch, inclusiv despre zvonurile privind un eventual blat. Boxerul spune ca el a insistat sa urce in ring in repriza a cincea, cea in care Froch l-a facut KO, pentru ca a crezut ca are forta sa intoarca soarta meciului. „Dupa ce s-a terminat repriza a patra, din cate imi aduc aminte, Froch m-a lovit destul de dur, eram destul de groggy. Laroche s-a uitat la mine si m-a intrebat daca incheiem lupta, l-am rugat ‘lasa-ma sa mai incerc o data’. Credeam ca pot reveni in meci”, a spus Bute.

LUCIAN BUTE s-a intors in Romania: Froch a meritat sa castige. Nu pot sa fac contestatie, nu l-a ajutat nimeni- LIVE TEXT

Lucian Bute: Afla ce a spus despre data mult-asteptatei revanse cu Froch!

Lucian Bute a mai declarat ca nici el nu are o explicatie pentru ce s-a intamplat in timpul meciului cu Froch si care ar fi motivul pentru care s-a miscat atat de putin, dar ca daca ar fi fost vorba de vreun blat, cum s-a vehiculat in ultimele zile, nu ar fi stat sa incaseze atat de multe lovituri dure. „Strategia era facuta in functie de viteza mea de executie, nu trebuia sa stau in corzi, dar nici eu nu am o explicatie concreta, ce s-a intamplat in timpul meciului, parca eram pur si simplu hipnotizat, de ce acceptam acele lovituri de la Carl Froch, puteam sa ma deplasez 12 reprize, terminam la puncte meciul, era o infrangere la puncte, daca era, si nu ma mai faceam de ras. Nu pot sa-mi permit sa fac un blat sau sa vorbesc cu cineva si sa incasez asemenea lovituri si sa-mi pun in pericol sanatatea si viitorul carierei mele”, a declarat Lucian Bute.

Lucian Bute a pierdut, sambata noapte, titlul mondial IBF, dupa ce a fost invins de britanicul Carl Froch, prin KO, in repriza a cincea. Boxerul roman a suferit, la Nottingham, prima infrangere din cariera de profesionist, insa spune ca are forta sa revina si ca, dupa o perioada de refacere, va incepe din nou pregatirea.

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger