AcasăRecomandariBute nu mai are incredere in „prietenii” din Florida: Tradat de americani

Bute nu mai are incredere in „prietenii” din Florida: Tradat de americani

Client fidel al salilor de gimnastica din Florida, fostul campion Lucian Bute s-a hotarat sa renunte la cantonamentele din State, nemultumit de cum a decurs acolo ultima pregatire.

Lucian Bute se va antrena la Montreal dupa ani de pregatire in Florida, SUA

Pugilistul galatean se antreneaza la Montreal pentru lupta cu Jean Pascal, programata pe 19 ianuarie. Decizia de a nu mai merge in renumita statiune americana i-a surprins si pe jurnalistii canadieni, care l-au luat la rost pe Stephan Larouche, coordonatorul staff-ului lui Bute. „In Florida au existat scurgeri de informatii, sa nu mai vorbim despre asta”, s-a exprimat Larouche, „pe un ton nervos”, dupa cum a punctat „Montreal Gazette”. La randul lui, Lucian Bute s-a aratat incantat de conditiile existente acasa: „Avem aici tot ce ne trebuie, chiar sunt fericit c-am ramas in Canada”.

Din cate se pare, fostul campion IBF a fost nemultumit de scenariile ivite in vara, pe timpul sederii sale in State. Astfel, intregul sau program de pregatire de la sala din Florida a fost facut public; in plus, presa din tara vecina a speculat mai mult decat era cazul pe marginea unor posibile lovituri incasate de Bute la un antrenament cu un sparring-partner anonim. Meciul cu Jean Pascal – cel mai asteptat duel pugilistic al ultimilor ani in Canada – va avea loc pe 19 ianuarie, la „Centre Bell”, din Montreal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
988 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger