AcasăSPORTBute nu ii ramane dator lui Doroftei

Bute nu ii ramane dator lui Doroftei

Dezamagit de reactia lui Leonard Doroftei, Lucian Bute i-a oferit un raspuns acid fostului campion mondial de box.

Lucian Bute si-a pastrat centura de campion mondial de box la categoria super-mijlocie, in versiunea IBF, dupa ce l-a invins, prin knock-out in repriza a patra, pe francezul Jean Paul Mendy, intr-un meci care a avut loc la Bucuresti.

In ciuda victoriei obtinute de Bute, Leonard Doroftei, fostul campion mondial in versiunea WBA, l-a atacat dur pe Bute, acuzandu-l ca a transformat boxul intr-o afacere. Mai mult, Doroftei s-a declarat nemultumit de adversarul lui Bute, afirmand ca „Mendy merita premiul Oscar pentru cazatura. Si-a luat banii si a plecat”.

La mai putin de o zi de la victoria obtinuta impotriva lui Mendy, campionul mondial a iesit la contraatac. Intr-o interventie avuta la sport.ro, Bute a precizat ca „daca ne gandim la Oscar, Doroftei ar trebui sa ia Oscarul dupa cum a cazut in meciul cu Gatti”.

Bute face trimitere la un meci din iulie 2004 in care Doroftei a fost invins, prin knock-out in repriza a doua, de Arturo Gatti.

author avatar
Cristi Ionita
1.008 afisari

4 COMENTARII

  1. CRED CA DOROFTEI AR MERITA DOUA PREMII OSCAR:
    1. CEL LA CARE S-A REFERIT LUCIAN BUTE;
    2. PENTRU CUM ARATA ATUNCI CIND A FOST DECLARAT CAMPION.
    PS: DOMNULE DOROFTEI, SPORTIVII TREBUIE SA FIE … SPORTIVI!

  2. Locuies in Toronto. Din pacate ,pt mine, Bute are prietena. Il plac f mult dar……..

  3. Doroftei sigur e un invidios pe succesul lui Bute…L-a luat bine si asta nu-i convine…Si inca mai are multe de aratat

  4. „mosule„ ce invidie ai pe BUTE….are rezultate ca e bun si mai are de aratat ce poate, nu ca tn sa stea in baruri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger