AcasăSPORTBute, nominalizat la KO-ul anului 2011

Bute, nominalizat la KO-ul anului 2011

Prestigioasa publicatie „Ring Magazine”, detinuta de fostul mare campion Oscar de la Hoya, premiaza in decembrie cel mai frumos KO al sezonului.

Momentul in care Lucian Bute il face KO pe Mendy

Incepand cu 1989, revista „Ring Magazine” a instituit un premiu oferit celui mai spectaculos KO al anului in curs. De-a lungul timpului, laureati au fost, printre altii, George Foreman (KO in repriza a 10-a a luptei cu Michael Moorer, din 1994), Arturo Gatti (KO in repriza a 5-a cu Gabriel Ruelas, in 1997) si Lenox Lewis de doua ori, ultima data cu un KO celebru, reusit impotriva lui Mike Tyson, in 2002.

Lucian Bute este primul campion roman nominalizat de publicatia lui Oscar de la Hoya pentru acest premiu. Sambata, galateanul l-a spulberat cu un KO venit in repriza a 4-a pe francezul Jean-Paul Mendy, challenger-ul obligatoriu la centura cu diamante a versiunii IBF. „A fost o lovitura pe care nu am cautat-o, ci a venit in mod firesc”, a explicat Lucian Bute la finalul galei de la Romexpo.

Jean Pascal: „Bute este un fricos”

Jean Pascal este deranjat de imaginea buna pe care o are Lucian Bute la Interbox

Fost campion WBC si IBO la „semigrea” si aflat sub contract tot cu Interbox, Jean Pascal il ataca pe campionul roman Lucian Bute, despre care afirma ca boxeaza doar cu pugilisti mai slabi decat el: „Dupa ce m-am luptat cu Bernard Hopkins, l-am provocat pe Bute, dar m-a refuzat. M-a dezamagit, este a patra oara cand Bute refuza sa urce-n ring cu mine. Romanul este un boxeur bun, dar trebuie sa se lupte cu adversari de calibrul sau. E fricos, ii trebuie mai mult curaj, sa riste un pic”, a declarat Jean Pascal pentru „Boxing News”.

In iunie 2009, Jean Pascal l-a invins la puncte pe Adrian Diaconu intr-un meci contand pentru titlul mondial WBC la „semigrea”.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger