AcasăSPORTBute merge sa-l vada pe Froch la Nottingham

Bute merge sa-l vada pe Froch la Nottingham

Bute cauta sa-si ia revansa anul viitor, dupa ce a fost batut de Froch

Trecut cu bine peste meciul cu Denis Grachev, pugilistul roman si-a stabilit, la mijlocul acestei luni, o vizita in Regatul Unit. Lucian merge la Nottingham pentru a vedea confruntarea Carl Froch – Yusaf Mack.

Bute cauta sa-si ia revansa anul viitor, dupa ce a fost batut de Froch

Noul campion al Americii de Nord la categoria semigrea a parasit Montrealul, Lucian Bute a petrece urmatoarele 10 zile in SUA, in cantonamentul sau din Florida. Boxerul roman va imbina utilul cu placutul in State, printre antrenamentele de recuperare urmand a fi intercalate si cateva momente de respiro de care Bute pare sa aiba mare nevoie.

Din 15 noiembrie, pugilistul este asteptat sa faca parte din echipa Interbox care se va deplasa la Nottingham, orasul in care, in urma cu aproape sase luni, Lucian pierdea titlul de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, in fata britanicului Carl Froch. De aceasta data misiunea este alta. Bute si ai lui vor asista la meciul pe care „Cobra” il are de disputat impotriva americanului Yusaf Mack, pe 17 noiembrie. In cazul in care Froch isi apara titlu, reprezentantii Interbox si cei ai Matchroom Sport, club de care apartine britanicul, vor pune la cale ultimele detalii pentru returul Bute – Froch care ar trebui sa aiba loc anul viitor, pe 23 sau 30 martie, in Bell Center din Montreal. In functie de numarul de zile petrecute in Anglia, romanul va mai face o escala in Canada, pentru a onora cateva contracte de publicitate, si, aproape sigur, o buna parte din luna decembrie il va gasi pe Bute in Romania, acesta dorind cu ardoare sa faca sarbatorile de iarna alaturi de cei dragi in Pechea natala.

author avatar
Cristi Ionita
634 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger