AcasăSPORTBute merge la Nottingham sa-l vada pe Froch

Bute merge la Nottingham sa-l vada pe Froch

Returul dintre Bute si Froch este asteptat cu interes

Daca Lucian Bute a avut curajul sa-si aleaga un adversar neinvins, pe rusul Denis Grachev, britanicul va boxa impotriva americanului Yusaf Mack, un pugilist facut knock-out de mai toate victimele romanului.

Returul dintre Bute si Froch este asteptat cu interes

Meciul dintre Froch si Mack va avea loc pe 17 noiembrie, la Nottingham, si va fi primul in care britanicul isi va pune in joc centura de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF.

Mack, fost campion USBA la supermijlocie

Britanicul a solicitat un adversar care sa-i permita sa se incalzeasca pentru returul cu Bute, din martie anul viitor, de la Montreal, si s-a ales cu americanul Mack, pugilist facut knock-out, de-a lungul carierei, de jamaicanul Glen Johnson, mexicanul Librado Andrade sau columbianul Alejandro Berrio.

Interesant este ca Bute i-a rapus fara probleme pe toti acesti boxeri. Totusi, Mack are puterea sa spuna ca „toata lumea ma desconsidera, insa pe 17 noiembrie voi demonstra ca, daca sunt in forma maxima, pot produce surpriza”. La meciul disputat de Froch impotriva americanului va asista si Lucian Bute, romanul preferand sa-si vada pe viu primul adversar pe care il va avea anul viitor. Returul dintre Lucian si britanic prinde tot mai mult contur, dupa ce conducerea Matchroom Sport, clubul de care apartine Froch, a semnat un contract de colaborare cu Sky Sports, celebrul post de televiziune britanic, si a precizat ca Sky va transmite toate partidele „Cobrei”, inclusiv pe cea de la Montreal.

author avatar
Cristi Ionita
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger