AcasăSPORTBute la “Executive King Room”

Bute la “Executive King Room”

Bute este urmarit in continuu de presa la Nottingham

Lucian Bute, campionul mondial de box la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, si staff-ul sau ocupa un etaj intreg al hotelului “Crowne Plaza” din Nottingham.

Bute este urmarit in continuu de presa la Nottingham

Pugilistul roman va petrece opt nopti la Nottingham, orasul in care sambata il va infrunta pe britanicul Carl Froch. Oamenii lui Bute i-au rezervat acestuia cea mai buna camera de la hotelul amintit, “Executive King Room”, al carui pret se invarte in jurul a 125 de lire sterline pe noapte. Staff-ul boxerului ocupa sase camere “Superior Twin Room”, delegatia oaspetilor urmand sa cheltuiasca in total 6.280 de lire sterline numai pentru cazarea la Nottingham. Ajuns de duminica in orasul in care se va disputa meciul, Bute s-a declarat extrem de iritat de conditiile meteo nefavorabile. Temperatura trece cu greu de 10 grade celsius ziua si vantul bate in continuu, astfel ca Lucian nu iese din camera daca nu este bine infofolit pentru a evita orice surpriza neplacuta de genul unei raceli sau gripe. In plus, daca in saptamana petrecuta la Sheffield nu l-a bagat nimeni in seama, acum, Bute are pe urmele sale echipe intregi de ziaristi din Anglia, Romania si Canada. Pugilistul va efectua numai antrenamente usoare la Nottingham, principalul sau scop fiind slabirea, Lucian mai avand de dat jos aproape patru kilograme. Intre doua sedinte de fitness, campionul a precizat ca unul dintre obiectivele sale este sa ajunga in “Boxing Hall of Fame”, alaturi de idolii sai: Muhammad Ali si Mike Tyson.

Incognito pe bani la Sheffield

Lucian a stat alaturi de englezi intr-un restaurant din Sheffield

Saptamana trecuta, cat au stat la Sheffield, oamenii lui Bute au avut trasat un obiectiv clar – “nimeni nu trebuie sa stie ca Lucian este in oras”. De altfel, orice membru al echipei care se afisa prin Sheffield cu insemnele lui Lucian sau ale clubului Interbox ar fi fost amendat. Totusi, pentru a se invata cu atitudinea fanilor englezi, Bute a urmarit, sambata seara, finala UEFA Champions League, dintre Bayern Munchen si Chelsea, intr-un restaurant din centrul orasului. Insotit de antrenorul sau, Stephan Larouche, romanul a ramas impresionat de modul in care englezii se manifesta chiar si in cazul unui meci transmis la televizor.

Froch: “Sunt favorit cu Bute”

Meciul dintre Bute si Froch va fi urmarit in direct in peste 30 de tari

Intr-un interviu acordat pentru postul american de televiziune EPIX, cel care va transmite meciul dintre Froch si Bute in State, britanicul a anuntat ca se considera favorit in partida de sambata seara. Froch spune ca va avea de partea lui sustinerea miilor de fani, dar si plusul de experienta, capitole care se presupune ca ar trebui sa-i asigure o victorie lejera. “Lucian nu a mai luptat intr-o atmosfera infernala precum cea de la Nottingham. De vreo opt ani se bate numai pe teren propriu, chit ca e Canada sau Romania. In plus, s-a luptat numai cu adversari de mana a doua, pentru a-si pastra palmaresul imaculat. Eu am trecut prin infern si am revenit mai puternic. Sunt favorit si le voi dedica victoria fanilor mei” a spus Froch.

Meciul Froch – Bute se vede si pe fatada magazinului Cocor

Dupa modelul lansat de americani, care vor transmite meciul Froch – Bute in Times Square, din New York, bucurestenii vor avea si ei ocazia sa vada partida in centrul orasului. Disputa de la Nottingham va fi proiectata pe fatada magazinului Cocor dinspre Piata Timpului, cu ajutorul a 13 ecrane LED ce se intind pe o suprafata de 565 de metri patrati si care sunt coordonate de Cocor Media Channel.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger