AcasăSPORTBute l-a angajat pe antrenorul lui Pacquiao!

Bute l-a angajat pe antrenorul lui Pacquiao!

Freddie Roach il pregateste pe marele Manny Pacquiao

Chiar daca mai sunt doua luni pana la lupta cu Jean Pascal, romanul Lucian Bute a intrat, deja, in cantonament. Si-a stabilit cartierul general in statiunea West Palm Beach, din Florida, acolo unde a ajuns de miercuri seara.

Freddie Roach il pregateste pe marele Manny Pacquiao

Stephan Larouche nu se va ocupa de unul singur de pregatirea boxerului roman, ci va fi ajutat de un super-antrenor de renume mondial, nimeni altul decat Freddie Roach! Dupa ce Jean Pascal s-a laudat ca marele Roy Jones jr. il invata cum sa-l bata pe Bute, galateanul raspunde cu un nume urias din box, Freddie Roach, „va fi consilierul meu personal”! In varsta de 53 de ani, americanul a stat la profesionisti intre 1978 si 1986, retragandu-se din circuit din cauza maladiei Parkinson, survenita ca urmare a numeroasele lovituri incasate la cap. Chiar si bolnav, Freddie Roach reuseste sa profeseze in antrenorat si o face la cel mai inalt nivel. Are 27 de campioni mondiali formatie exclusiv de el, Manny Pacquiao (de care inca se ocupa!) si Amir Khan fiind cei mai cunoscuti! In plus, Roach supervizeaza si antrenamentele unor mari sportivi din MMA, precum Georges St. Pierre sau Fedor Emelianenko.

Larouche: „Lucian este un alt om”

Bute si Pascal au prefatat lupta din 25 mai

Inainte de plecarea in cantonamentul din SUA, antrenorul Stephan Larouche a vorbit pentru presa canadiana despre modul in care se prezinta Lucian Bute la ora actuala. Larouche sustine ca fostul campion IBF s-a schimbat mult dupa esecul suferit in fata lui Carl Froch, la Nottingham, in mai anul trecut. „Lucian este un alt om. Cu Froch a crezut ca poate castiga doar din talent, dar trebuie sa joci si murdar la acest nivel, sa fii smecher. Este pregatit sa mearga la razboi, sa lupte pana la capat. Cu Pascal nu va fi un simplu meci de box!”, avertizeaza Larouche.

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger