AcasăSPORTBute, it's Showtime in Super Six!

Bute, it’s Showtime in Super Six!

Lucian Bute a dereglat cumva programul celor care au organizat Super Six, deoarece castigatorul acestei competitii din SUA nu va fi considerat cel mai bun boxeur al categoriei.

Lucian Bute nu vrea sa se mai desparta de centura IBF

In momentul in care a fost gandit turneul Super Six, specialistii boxului erau de acord ca invingatorul va fi considerat cel mai tare sportiv la categoria supermijlocie. Asta, pana sa apara la orizont romanul Lucian Bute. La meciul dintre Andre Ward si Carl Froch se vor pune la bataie doua centuri mondiale (WBA si WBC), dar lumea boxului spune ca luptatorul care va castiga marele trofeu nu se va putea considera „campionul incontestabil” pana cand nu-si va incrucisa manusile cu Lucian Bute. Campionul IBF va fi prezent la finala de la Atlantic City, de pe 17 decembrie a.c, iar acolo isi va cunoaste viitorul adversar. „Stim ceea ce isi doresc cei de la Showtime. Este exact ceea ce ne dorim si noi. Am purtat discutii, iar saptamana viitoare vom pune la punct toate detaliile. In principiu s-a stabilit: Lucian Bute va lupta cu invingatorul din Super Six!”, a declarat presedintele Interbox, Jean Bedard.

Dintre Ward si Froch se va alege urmatorul oponent a lui Bute.

Conform Ring Magazine, in acest moment clasamentul la supermijlocie arata astfel: 1. Andre Ward, 2. Carl Froch, 3. Lucian Bute, 4. Mikkel Kessler, 5. Robert Stieglitz. „Este visul meu sa unific centurile” , a spus Mister KO, la finalul luptei cu Glen Johnson.

Unifica centurile si schimba categoria

In cazul in care va unifica in primavara centurile WBA, WBC si IBF, Lucian Bute sa gandeste sa schimbe si categoria, urcand la semigrea. Acolo este asteptat de rivalul sau canadian, Jean Pascal (29 de ani), care doreste de foarte multa vreme sa-si masoare fortele cu campionul din Pechea.

author avatar
Sebastian Stan
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger