AcasăSPORTBute isi ia vacanta pana in 2013

Bute isi ia vacanta pana in 2013

Lucian inca nu si-a revenit complet dupa esecul cu Froch

Lucian Bute pare sa nu-si fi revenit dupa ce a pierdut centura de campion mondial de box. Exista posibilitatea ca pugilistul clubului Interbox sa-si prelungeasca vacanta pana anul viitor.

Lucian inca nu si-a revenit complet dupa esecul cu Froch

Lucian Bute a fost exclus de oficialii International Boxing Federation din lupta pentru centura cucerita de Carl Froch. Cei de la IBF si-au dat acordul ca britanicul sa se infrunte cu danezul Mikkel Kessler, in luna octombrie, probabil la Nottingham.

Pe 11 august, la Montreal, urmeaza sa se dispute un meci eliminatoriu, intre canadianul Adonis Stevenson si camerunezul Sakio Bika. Invingatorul va fi desemnat challenger obligatoriu la centura lui Froch. In aceste conditii, Lucian nu mai are decat varianta unui meci cu americanul Kelly Pavlik. In cazul in care „Fantoma” refuza reteta financiara oferita de Interbox, atunci Bute ar putea sa-si prelungeasca vacanta pana anul viitor. Altfel, site-ul canadian rds.ca a stabilit ca Lucian a pierdut disputa cu Froch din cauza tratamentului cu antibiotice la care a fost supus in urma infectiei suferite la picior si care i-a afectat pregatirea fizica.

author avatar
Cristi Ionita
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger