AcasăSPORTBute, inghesuit de admiratoare intr-un club de noapte

Bute, inghesuit de admiratoare intr-un club de noapte

Pugilistul roman Lucian Bute a fost MVP-ul unui party gazduit de un faimos club de noapte din Montreal. Sportivul de la Interbox se pregateste de revenirea in tara.

Bute are succes la femeile frumoase oriunde ar merge

Pugilistul roman s-a infiintat in „Buena Notte Night Club”, iar prezenta sa a facut furori, fanii din Montreal fiind aproape sa-l sufoce.

Lucian, decis sa razbune infrangerea suferita la Nottingham

Lucian Bute a acordat autografe, a facut poze cu admiratorii sai si a stat de vorba cu romani si canadieni deopotriva. Au existat si numeroase doamne si domnisoare care au cautat sa-i faca ochi dulci pugilistului, dar Lucian n-a pus mana, el fiind decis sa-si oficializeze relatia cu Elena Aprozeanu.

Party-ul de la „Buena Notte Night Club” a fost ultimul pe taram canadian inainte de plecarea spre tara. Lucian va petrece sarbatorile de iarna in Romania, alaturi de cei dragi, el urmand sa revina la pregatiri cel tarziu pe 10 ianuarie. Pana atunci, boxerul va afla si numele viitorului sau adversar. In acest sens, Lucian l-a delegat pe impresarul Jean Bedard sa faca tot ce e posibil pentru ca returul cu britanicul Carl Froch sa se dispute conform asteptarilor, adica in martie sau cel tarziu in aprilie anul viitor. „Nu ma intereseaza alte nume. Primul adversar al meu din 2013 trebuie sa fie Froch. Sunt gata sa-l bat, stiu ca pot sa-l bat. Poate am avut ceva emotii in startul intalnirii cu Denis Grachev, dar nu trebuie sa uitati ca veneam dupa o infrangere suferita prin knock-out, ceea ce nu e usor. Oricum, pe parcurs mi-am revenit si in partea a doua a luptei am demonstrat ca am cele necesare pentru a rezolva si un adversar precum Froch. E bine ca am avut posibilitatea de a disputa un meci de 12 reprize” a declarat Lucian Bute.

author avatar
Cristi Ionita
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger