AcasăSPORTBUTE, inainte de marele meci: "Sunt mai bun, mai puternic si mai...

BUTE, inainte de marele meci: „Sunt mai bun, mai puternic si mai rapid decat Froch!” – VIDEO

LUCIAN BUTE urca cu un moral foarte bun in ring, sambata seara, in meciul contra britanicului Carl Froch. Boxerul roman spune ca e „un luptator mai bun, mai puternic si cu o viteza superioara” adversarului sau din gala de pe 26 mai, de la Notthingman.

Lucian Bute, increzator in fortele sale

Lucian Bute e foarte increzator in sansele sale, in meciul de maine seara, si nu are nicio problema ca lupta in fata a mii de sustinatori ai lui Froch. Campionul Bute declara, odata in plus, ca il va bate pe Carl Froch chiar la el acasa. Pugilistul roman in varsta de 32 de ani spune ca huiduielile fanilor englezului ii vor servi ca motivatie, si nicidecum nu il vor intimida. „Clar, oamenii din sala vor fi toti impotriva mea, stiu asta. Dar in ring voi fi doar eu si el”, a declarat Bute, citat de Daily Star.

„Eu sunt campionul si trebuie sa ma bat meciuri de asemena anvergura. Fac parte din elita boxului si cand esti un jucator bun, trebuie sa te bati cu cei mai buni”, a mai spus Lucian Bute.

Meciul BUTE-FROCH: Mai sunt doar cateva ore pana la cantarul oficial!

Fanii il sustin la meci pe Bute fara sa aiba voie sa fluture steagul Romaniei!

LUCIAN BUTE a trecut de cantarul oficial! -VIDEO

„Carl Froch e foarte dur, loveste cu ambele maini”, crede campionul roman. Cu toate acestea, Bute e convins ca e superior britanicului in varsta de 34 de ani. „Sunt un luptator mai bun, mai puternic si cu o viteza si o miscare superioare”, afirma Bute.

Meciul dintre Lucian Bute si britanicul Carl Froch va avea loc la Capital FM Arena din Nottingham. Gala va incepe la ora 21.30 (ora Romaniei). Confruntarea in care Lucian Bute isi pune in joc pentru a zecea oara titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, va fi transmisa de The Money Channel.

[youtube]ZlRMEbP4LJ0[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
1.032 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger