AcasăSPORTBute, in SuperFour cu Froch, Kessler si Pavlik

Bute, in SuperFour cu Froch, Kessler si Pavlik

Lucian Bute

Dupa modelul SuperSix, patentat de postul de televiziune american Showtime, Eddie Hearn, promotorul britanicului Carl Froch, cere organizarea unui turneu de box la care sa participe, de aceasta data, si Lucian Bute.

Lucian Bute

Eddie Hearn a confirmat informatia lansata de Jean Bedard, presedintele clubului Interbox anuntand zilele trecute ca se discuta disputarea revansei Bute – Froch undeva in preajma Craciunului. Planul directorului Matchroom Boxing, firma care il impresariaza pe Carl Froch, este mai complex.

Carl Froch

Concret, Hearn vrea sa organizeze un SuperFour, in care, in „semifinale”, Carl Froch sa se ia la tranta cu danezul Mikkel Kessler, iar Lucian Bute sa-si masoare fortele cu un adversar de calibrul lui Kelly Pavlik.

Mikkel Kessler

In finala, invingatorii se vor duela cu centura IBF la supermijlocie pe masa. Interesant este ca Hearn este sustinut in demersul sau de Kalle Sauerland, promotorul lui Kessler, unul dintre principalii artizani ai organizarii SuperSix.

Kelly Pavlik

Pana sa-i acorde revansa lui Bute, Froch isi doreste sa-si ia el revansa in fata lui Kessler, dupa ce danezul l-a batut in aprilie 2010, la Herning. Scandinavul nu ar spune „nu” unui nou meci cu „Cobra”, mai ales ca Froch detine un atu important, centura de campion mondial in versiunea IBF.

author avatar
Cristi Ionita
737 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger