AcasăSPORTBute, in Rocky III

Bute, in Rocky III

Invins clar de britanicul Carl Froch, la Nottingham, pugilistul roman promite ca va reveni si isi va lua revansa impotriva boxerului englez.

In ciuda impresiei catastrofale lasate in Anglia, Lucian Bute spune ca nu este foarte afectat de infrangerea suferita, chiar daca aceasta a fost prima din cariera de boxer profesionist. Romanul recunoaste ca a mai pierdut numeroase meciuri la amatori si precizeaza ca nu se astepta sa se retraga din cariera de profesionist cu palmaresul imaculat. In legatura cu o posibila revansa cu Carl Froch, stipulata in contractul initial, Lucian afirma ca nu ar ezita sa se urce din nou in ring cu pugilistul britanic. Ba chiar Bute are in cap scenariul peliculei „Rocky III”, pe care ar vrea sa-l puna si el in aplicare impotriva lui Froch.

PELICULA. In Rocky III, personajul principal a apucat sa-si ia revansa

In filmul amintit, regizat de Sylvester Stallone si lansat in 1982, Rocky Balboa, personajul principal interpretat de acelasi Sly Stallone, pierde de o maniera categorica, knock-out in repriza a doua, meciul cu James „Clubber” Lang din Pennsylvania, din 15 august 1981, esec in urma caruia isi pierde centurile de campion mondial la categoria grea in versiunile WBC, WBA si The Ring. Dupa numai cinci luni, in ianuarie 1982, Lang ii acorda revansa in „Madison Square Garden” din New York, iar Rocky il invinge pe acesta, prin knock-out in repriza a treia, si isi recupereaza centurile. Altfel, Bute are posibilitatea de a-si pastra, drept amintire, centura de campion IBF dupa infrangerea suferita in fata lui Froch. Britanicul a dat comanda pentru a-si procura o centura realizata mai pe gustul lui, actiune care il costa aproape 1.000 de lire sterline.

author avatar
Cristi Ionita
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger