AcasăSPORTBute, in cea mai tare gala din istoria boxului

Bute, in cea mai tare gala din istoria boxului

Bute este vedeta planului gandit de Showtime pentru 2012

Purtatorul de cuvant al gigantului media american Showtime anunta ca deja se fac calcule despre supermeciul din primavara lui 2012.

Bute este vedeta planului gandit de Showtime pentru 2012

Chris DeBlasio a declarat pentru „Boxingscene.com” ca Showtime nu va lua o pauza dupa incheierea turneului SuperSix. Din contra, planurile trustului media prevad organizarea celei mai mari gale, la categoria supermijlocie, din istoria boxului. Iar punctul de afis al evenimentului din primavara lui 2012 va fi lupta dintre Lucian Bute, campionul neinvins al versiunii IBF si invingatorul finalei dintre Andre Ward si Carl Froch. „Din cate ma pricep si eu, ar fi cea mai tare batalie din istoria acestei categorii. Fireste ca dorim sa transmitem si sa organizam o asemenea confruntare, este maximum care poate fi atins in divizia supermijlocie, fara a-i jigni pe ceilalti pugilisti”, a preciuat DeBlasio.

In alta ordine de idei, Lucian Bute a lasat diplomatia deoparte si i-a transmis un mesaj direct britanicului Carl Froch, principalul sau contestatar: „Vorbeste cam mult despre mine, am auzit ca s-ar lauda ca ma face KO inca din prima runda. Abia astept sa dau de el, vreau sa-i inchid gura!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
392 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger