AcasăSPORTBute, impresar la Olimpiada

Bute, impresar la Olimpiada

Bute vrea sa atraga noi pugilisti catre Interbox

Boxerul roman Lucian Bute va pleca la Londra, la sfarsitul saptamanii viitoare, el urmand sa asiste la meciurile de box care se vor disputa in cadrul Jocurilor Olimpice.

Bute vrea sa atraga noi pugilisti catre Interbox

Lucian Bute nu va fi singur la Londra. Va fi insotit de antrenorul sau, Stephan Larouche, cei doi urmand a avea o misiune clara – sa supervizeze mai multi luptatori pasibili de a face pasul catre boxul profesionist si de a semna contract cu clubul canadian Interbox. In mod sigur unul dintre pugilistii care vor fi urmariti de Bute si Larouche este Bogdan Juratoni, singurul reprezentant al Romaniei in competitia masculina de box.

Luptatorul roman, originar din Deva, va concura la categoria mijlocie (75 de kilograme), iar obiectivul sau este clasarea pe podium, desi misiunea lui Juratoni este una extrem de dificila. Pe Bogdan chiar Bute l-a recomandat celor de la Interbox, iar Juratoni spera ca, in cazul in care face pasul catre profesionism, sa-l bata pe britanicul Carl Froch, pentru a razbuna astfel infrangerea suferita de Lucian la Nottingham. De altfel, in prezentarea sa, Juratoni spune despre el ca este un „mini-Tyson”, romanul laudandu-se ca „intr-un meci incasez multi pumni, dar dau si mai multi”. L

arouche recunoaste ca Interbox este interesata de serviciile lui Juratoni, dar tehnicianul canadian spune ca „il vom aborda pe Bogdan abia dupa incheierea Jocurilor Olimpice, cand ii vom face si o oferta. Politica Interbox este sa nu discutam cu un pugilist inainte de o asemenea competitie, pentru a nu-i bulversa acestuia pregatirea. Totusi, sunt sigur ca Bogdan va stii ca suntem in sala si va da totul pentru a ne impresiona”.

author avatar
eNational
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger