AcasăSPORTBute il vrea pe Froch. Cu centura sau fara!

Bute il vrea pe Froch. Cu centura sau fara!

Bute a suferit, la Nottingham, prima infrangere din cariera de boxer profesionist

Boxerul roman Lucian Bute a lasat de inteles ca este inca marcat de infrangerea usturatoare suferita in fata lui Carl Froch, la Nottingham.

Bute a suferit, la Nottingham, prima infrangere din cariera de boxer profesionist

Pugilistul nostru regreta in special maniera categorica in care a pierdut meciul si mai putin faptul ca in urma esecului a pierdut si titlul de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF. Chiar daca are garantat un nou meci pentru centura, Bute a precizat ca unul dintre obiectivele sale este o noua confruntare cu Froch, chiar daca exista posibilitatea ca britanicul sa piarda pana atunci centura de campion. „Vreau revansa cu Froch. Vreau sa demonstreze tuturor ca valoarea mea nu este cea de la Nottingham si ca am ce trebuie pentru a-l invinge pe Froch” a declarat Bute. Cel mai probabil, un nou meci cu „Cobra” va avea loc la Montreal, in fief-ul lui Lucian.

Boxerul nostru sustine ca inca nu are curajul sa urmareasca inregistrarea meciului de la Nottingham, dar ca dupa 20 iunie este asteptat in Canada, unde va analiza situatia, impreuna cu conducerea Interbox, si se va stabili pasii pe care ii are de facut in continuare. Esecul suferit la Nottingham, in fata lui Froch, l-a facut pe Bute sa coboare pe locul al treilea in clasamentul categoriei supermijlocie, dupa Andre Ward si Froch, si tocmai pe locul 28 in clasamentul mondial al boxerilor indiferent de categorie, dupa ce luni la rand Lucian a fost in TOP 10, langa Mayweather, Pacquiao si fratii Klitschko.

author avatar
Cristi Ionita
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger