AcasăSPORTBute i-a vandut secrete edilului din Quebec

Bute i-a vandut secrete edilului din Quebec

Régis Labeaume este cel mai mare fan al campionului roman, primarul din Quebec fiind nelipsit de la toate galele sustinute de Lucian in Canada.

Pugilistii Pier Oliviere Cote si Lucian Bute au fost solicitati la poze

Detinatorul centurii cu diamante in versiunea IBF a fost vedeta serii la aniversarea restaurantului Le Savini, faimos local cu specific italian care in aceasta saptamana a implinit doi ani de la inaugurare.

Bute si primarul Labeaume sunt prieteni buni

Lucian Bute s-a intretinut minute bune cu Régis Labeaume, primarul din Quebec, acesta din urma profitand de prezenta romanului pentru a-l intreba despre secretul loviturilor sale fulgeratoare. De la intalnire n-a lipsit nici Benoit Bernier, presedintele Camerei de Comert si Industrie din Quebec, alt fan declarat al boxului in general si al campionului Bute in mod special.

Patronul localului n-a ratat ocazia sa se fotografieze cu Bute

Evenimentul monden a prilejuit strangerea de fonduri pentru Scoala Orelista, singura institutie de acest gen din America de Nord la care sunt inscrisi elevi cu grave deficiente de auz, dar si pentru cateva persoane cu handicap ajutate financiar de Clubul Rotary.

Cocktail, muzica buna si fete frumoase

Fetele frumoase n-au lipsit de la chermeza

Patronul restaurantului Le Savini, James Monti, s-a ocupat personal de buna desfasurare a evenimentului. Cocktail-urile fine si muzica buna n-au lipsit din „meniul” localului, petrecerea fiind condimentata de prezenta catorva dintre frumusetile Canadei.

Va primi cetatenia canadiana pe 1 decembrie

Lucian s-a distrat "big time" in restaurantul Le Savini

Lucian Bute revine maine in Romania, insa nu va sta in tara mai mult de trei saptamani. Pe 1 decembrie, de Ziua Nationala, campionul IBF trebuie sa se intoarca in Quebec pentru a primi cetatenia canadiana. De altfel, la petrecerea din Le Savini, Lucian Bute a abordat si acest subiect in discutia sa cu primarul Régis Labeaume.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
686 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger