AcasăSPORTBute i-a scos peri albi lui Froch

Bute i-a scos peri albi lui Froch

Subiectul “Bute” l-a iritat la maxim pe Froch

Revenit in sala de antrenamente dupa circa o luna de la meciul castigat in fata lui Lucian Bute, la Nottingham, pugilistul britanic Carl Froch si-a iesit din minti la intalnirea cu reprezentantii mass-media.

Subiectul “Bute” l-a iritat la maxim pe Froch

„Cobra” a apreciat ca benefica vacanta de care a avut parte dupa meciul cu Bute si a anuntat ca este dispus sa mai lupte cel putin doi ani inainte de a agata manusile in cui.

Intrebat despre posibila reeditare a disputei cu Lucian, Froch si-a pierdut cumpatul si s-a rastit la ziaristi: „Mai lasati-ma cu Bute, ca m-ati omorat. Intr-adevar, in contract scrie despre o revansa, dar pe mine nu ma intereseaza un asemenea meci. Am lucruri mai serioase de facut”. Britanicul a precizat ca, in viitorul apropiat, este interesat de un meci cu Mikkel Kessler, la Nottingham. Exista posibilitatea ca danezul sa fie propus direct challenger obligatoriu, desi ocupa abia locul al 7-lea in ierarhia IBF de la categoria supermijlocie, iar Froch vrea cu tot dinadinsul sa-si ia revansa dupa ce Kessler l-a batut la Herning, in aprilie 2010. Apoi, Froch spune ca ar fi interesat, mai degraba, de un meci cu invingatorul dintre Andre Ward si Chad Dawson, decat de un nou meci cu Bute. „Nu stiu ce as mai avea de demonstrat impotriva lui Lucian si nici nu cred ca lumea ar fi interesata sa mai vada o data cum il execut in direct”, a precizat Froch.

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger