AcasăRecomandariBute, gata de box! Meci in iulie sau august

Bute, gata de box! Meci in iulie sau august

Invitat la postul canadian TVA Sports, in emisiunea cunoscutului realizator Dave Morissette, Lucian Bute a anuntat ca este pregatit sa revina in ring.

Lucian Bute este in forma pentru revenirea in ring

In acest sens, managerul fostului campion IBF a primit unda verde pentru gasirea unui adversar. „Nu mai am probleme de sanatate, spatele mi-e bine, deja de o luna ma pregatesc la capacitate maxima. Astept acum vesti legate de urmatorul meu meci. Am vorbit cu agentul meu, Al Haymon, si i-am dat ok-ul. Acum astept sa-mi sune telefonul si sa-mi zica «gata, am stabilit totul, avem o data si un adversar!»”, a declarat Bute. Fara sa ofere o data precisa, pugilistul roman a spus ca si-ar dori sa boxeze pana la sfarsitul lui iulie sau cel tarziu in luna august.
Lucian Bute a vorbit cu Dave Morissette si despre „meciul secolului”, castigat de Floyd Mayweather in fata filipinezului Manny Pacquiao: „A fost o lupta bine gandita si pregatita cum trebuie de Mayweather si echipa sa. Cam asa trebuie sa boxezi pentru a castiga. Sincer, el este cel mai bun pugilist la momentul actual”. Ajuns la 35 de ani, Lucian Bute a boxat ultima data anul trecut, pe 19 ianuarie, la Montreal, fiind invins la puncte de canadianul Jean Pascal, intr-un meci contand pentru centurile WBC Diamond si NABF la categoria semigrea.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger