AcasăSPORTBute: "Froch e un luptator dur si atat. N-are viteza, n-are tehnica!"...

Bute: „Froch e un luptator dur si atat. N-are viteza, n-are tehnica!”

Fostul campion mondial de supermijlocie, in versiunea IBF, a precizat ca a urmarit la televizor meciul castigat de Carl Froch, sambata seara, impotriva americanului Yusaf Mack, dar victoria englezului nu l-a dat pe spate.

Lucian a studiat pe video meciul lui Froch

Lucian Bute afirma ca nu s-a mai deplasat la Nottingham, pentru a-si urmari pe viu fostul-viitor adversar, pentru ca mai sunt multe detalii de pus la punct in privinta revansei.

Contra lui Mack, britanicul a obtinut o noua victorie prin knock-out

Boxerul roman anunta ca „returul” cu Froch va avea loc pana la sfarsitul verii viitoare, urmand a fi cel mult al doilea meci sustinut de Lucian in 2013.

„Sunt negocieri ca partida sa aiba loc in martie sau in vara. Depinde si de IBF, si de Adonis Stevenson. Insa va asigur ca-mi voi lua revansa in fata lui Carl” a declarat Bute. Sportivul de la Interbox spune ca nu a fost impresionat de victoria obtinuta de britanic in fata americanului Yusaf Mack. „Intalnirea a relevat exact ceea ce stiam si pana acum. Froch este un luptator dur si atat. Nu are viteza, nu are tehnica. Daca nu stau la bataie cu el am mari sanse sa-l invinga” afirma Lucian. Romanul admite ca infrangerea suferita la Nottingham, la sfarsitul lunii mai, a fost un simplu accident si ca in mod sigur il va rapune pe britanic daca mai urca in ring cu el, dand ca exemplu si dubla cu mexicanul Librado Andrade. „In cariera se intampla sa mai ai si momente proaste, iar in Anglia eu am avut un astfel de accident. Dar si dupa primul meci cu Librado Andrade, in care am fost facut knock-down, s-a spus ca sunt un boxer terminat, iar apoi i-am aplicat o corectie mexicanului” sustine boxerul galatean. Bute este sustinut de Stephan Larouche, antrenorul sau, care spune ca „Mack a fost o umbra impotriva lui Froch pentru ca el a luptat inainte la categoria semigrea si a trebuit sa slabeasca mult, astfel ca la Nottingham a intrat in ring sleit de puteri”.

Andre Ward se bate cu Kelly Pavlik

Ward se pregateste sa revina in ring dupa 4 luni

Americanul Andre Ward, una dintre tintele lui Lucian Bute si Carl Froch, si-a stabilit primul adversar pentru 2013. Pugilistul californian isi va pune centurile de campion mondial in versiunile WBA si WBC impotriva compatriotului sau Kelly Pavlik, fost dublu campion mondial la categoria mijlocie. Interesant este ca acesta din urma a refuzat un meci cu Lucian Bute din cauza banilor oferiti de catre organizatori. Partida dintre Ward si Pavlik va avea loc pe 26 ianuarie anul viitor, in Los Angeles, si reprezinta cel mai important meci sustinut de Pavlik in ultimii doi ani si jumatate, perioada in care s-a batut mai mult cu alcoolul si substantele interzise.

author avatar
Cristi Ionita
732 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger