AcasăSPORTBute, favorit detasat in fata lui Grachev

Bute, favorit detasat in fata lui Grachev

Ramas fara titlul de campion mondial in versiunea IBF de la clasa supermijlocie, boxerul roman Lucian Bute are posibilitatea de a-si lua revansa pe 3 noiembrie, cand il va infrunta pe rusul Denis Grachev, la Montreal, pentru centura de campion al Americii de Nord la categoria semigrea.

Bute revine in Canada dupa esecul suferit la Nottingham

Invins clar de britanicul Carl Froch pe 26 mai, la Nottingham, Bute este vazut favorit cert in disputa cu Grachev, desi rusul este neinvins la profesionisti si este considerat un boxer cu lovituri extrem de puternice.

Grachev a alternat meciurile de box cu cele de kick-boxing

Site-ul bleacherreport.com anunta ca lipsa de experienta a lui Grachev il transforma pe acesta in victima sigura in fata lui Bute, mai ales ca rusul a disputat doar patru meciuri in ultimele 33 de luni (23 de reprize in total), Lucian sustinand, in aceeasi perioada, sase meciuri (43 de reprize in total). Mai mult, Grachev a dat piept cu adversari modesti, singurul nume mai greu batut de rus fiind ucraineanul Ismayl Sillakh, pugilistul pe care rusul l-a facut knock-out, pe 27 aprilie anul acesta, in urma unei lovituri norocoase.

In aceste conditii, sursa amintita da ca sigura victoria lui Bute si sustine ca romanul va incheia conturile inainte de limita. Biletele pentru partida din 3 noiembrie, de la Center Bell (Montreal), vor fi puse in vanzare inclusiv online, pe evenko.ca,  incepand de joi, 13 septembrie. Altfel, Bute era asteptat aseara sa asiste la un show de wrestling pus in scena de celebra companie World Wrestling Entertainment chiar in aceeasi arena in care se va disputa si meciul lui Lucian cu Grachev.

author avatar
Cristi Ionita
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger