AcasăSPORTBute e ruinat, distrus, va pierde cu DeGale

Bute e ruinat, distrus, va pierde cu DeGale

Froch - Bute a fost un meci intr-o singura mansa, desi toata lumea astepta revansa

Retras din box dupa ce a cucerit titlul IBF la supermijlocie chiar intr-un meci cu Lucian Bute, englezul Carl Froch a comentat in stilul personal apropiata lupta dintre fostul campion roman si britanicul James DeGale.

Froch - Bute a fost un meci intr-o singura mansa, desi toata lumea astepta revansa

Sub masca unei false arogante care de fapt ascunde multe frustrari, Froch a declarat ca Lucian Bute nu are nicio sansa in meciul de peste doua saptamani. „Cred ca va fi un duel tehnic, dar chiar si asa ma astept la o partida usoara pentru DeGale”, si-a facut incalzirea englezul care a refuzat sa-i acorde lui Lucian revansa dupa lupta din 2012. „De ce spun asta? Pai, Bute este terminat! Nu poate fi decat un singur castigator, adica DeGale, insa mai conteaza si cat de clar va invinge James. Trebuie sa fie convingator. Am auzit ca va incasa aproximativ doua milioane de lire sterline pentru lupta asta. O lupta cu un Bute ruinat… Romanul este distrus de cand l-am batut eu si toata lumea stie acest lucru”. Nici conationalul sau n-a fost menajat: „DeGale nu a aratat prea bine in meciul cu Dirrell si tocmai de aceea trebuie sa-l invinga mult mai clar pe Lucian Bute. Cu Dirrell mi-a placut cum a boxat in trei, patru repreize, dar doar atat. A fost norocos si nimeni nu s-ar fi suparat daca titlul mergea la adversarul sau. Nu cred ca DeGale este un pugilist de 12 reprize”.
La randul sau, Lucian Bute a preferat sa laude cariera adversarului sau, campion olimpic la amator si ulterior campion la profesionisti. „Vreau performan
ta si imi doresc din tot sufletul sa recastig centura pe care am detinut-o cinci ani. Sufar, sufar sa o vad pe umerii altuia! De asta muncesc foarte mult aici, ma daruiesc 120%, doar ca sa fie bine in seara meciului de pe 28 noiembrie (…) Voi intalni un adversar foarte puternic, cred ca cel mai puternic din toata cariera mea. E un campion olimpic, are foarte multa experienta, dar asta nu ma impiedica sa cred in sansa mea si in potentialul meu”. Meciul dintre Lucian Bute si James DeGale va avea loc pe 28 noiembrie, in „Videotron Centre”, din Quebec.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger