AcasăSPORTBute e bun de plata daca nu se prezinta la Nottingham!

Bute e bun de plata daca nu se prezinta la Nottingham!

Instiintat de situatia medicala dificila in care se afla Lucian Bute, Eddie Hearn, promotorul lui Carl Froch, spune ca el si clientul sau vor solicita daune materiale romanului, daca acesta nu se prezinta la meciul de pe 26 mai, de la Nottingham.

Eddie Hearn spera sa obtina peste 4 milioane de lire sterline de pe urma meciului Froch - Bute

Afectat de cateva zile de o infectie suferita la picior, boxerul roman Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, trebuie sa se lupte si cu scepticismul englezilor. Dupa ce presa din Albion a anuntat ca Lucian ar vrea sa solicite amanarea meciului pentru ca nu face categoria, Eddie Hearn, reprezentantul lui Froch, spune ca “romanul vrea sa mascheze eventualul esec de la Nottingham in spatele unei accidentari care i-ar fi perturbat perioada de pregatire”. Hearn a precizat ca a stat de vorba cu reprezentantii lui Bute, iar acestia l-ar fi asigurat ca meciul se va desfasura conform programului.

Eddie Hearn: „Am depus eforturi serioase pentru a organiza gala de la Nottingham”

Totusi, managerul britanic ia in calcul si varianta ca romanul sa solicite amanarea meciului, situatia in care Hearn nu exclude posibilitatea de a cere daune materiale lui Lucian sau clubului Interbox. “Am depus eforturi serioase pentru a organiza gala de la Nottingham si ar fi pacat ca iubitorii boxului sa fie privati de un meci de gala. Daca Bute nu vine si se dovedeste ca accidentarea nu este serioasa, luam in calcul solicitarea de daune materiale, poate chiar de milioane de lire sterline”. Altfel, intr-un interviu acordat postului de televiziune SkySports, cel care va transmite in direct meciul in Marea Britanie, Carl Froch a precizat, din nou, ca nu concepe sa piarda in fata propriilor fani. “Va fi o seara mare pentru Nottingham. N-am mai luptat acasa de aproape trei ani si promit ca le voi oferi fanilor mei o noua victorie si o noua centura de campion mondial” a spus Froch.

author avatar
Cristi Ionita
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger