AcasăSPORTBute, doar locul 5 in ierarhia IBF de la supermijlocie

Bute, doar locul 5 in ierarhia IBF de la supermijlocie

Esecul cu Froch pare sa-l fi costat scump pe Bute

Fostul campion mondial de la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, a coborat tocmai pe locul al cincilea in clasamentul categoriei realizat de International Boxing Federation.

Esecul cu Froch pare sa-l fi costat scump pe Bute

IBF a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, clasamentele lunii iunie pe categorii, iar la supermijlocie, Bute a coborat pe locul al cincilea, fiind depasit de sportivi precum canadianul Adonis „Superman” Stevenson, americanul Edwin Rodriguez sau sud-africanul Thomas Oosthuizen.

Lucian ramane mai bine cotat decat danezul Mikkel Kessler (locul 7) si americanii Kelly Pavlik (locul 8) si Andre Dirrell (locul 11), insa drumul sau spre centura detinuta in acest moment de britanicul Carl Froch pare blocat. Desi a aprobat contractul prin care Bute poate solicita revansa cu Froch, IBF nu este de acord cu un SuperFour la care sa mai participe Kessler si Dirrell. Recomandarea International Boxing Federation este ca sportivii mai bine clasati, precum Stevenson, Rodriguez sau Oosthuizen, sa fie luati in calcul pentru o sansa la centura lui Froch.

author avatar
Cristi Ionita
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger