AcasăSPORTBute cucereste America

Bute cucereste America

Detinatorul centurii cu diamante in versiunea IBF coboara spre sud, lupta cu Glen Johnson fiind, foarte probabil, ultima pe taram canadian.

Bute le transmite adversarilor ca vine peste ei in America

Victoria de la Quebec a intors cu 180 de grade perspectiva din care era privit pana acum Lucian Bute: „numele pugilistului nascut la Pechea este pe buzele tuturor impresarilor, se vorbeste de el pe Coasta de Vest cu aceeasi teama cu care i se recunoaste valoarea pe Coasta de Est”, scrie presa americana. Iar conferinta de duminica, in care romanul le-a aruncat public manusa lui Carl Froch si Andre Ward, amplifica temerile specialistilor: Bute s-a plictisit de Canada si are de cand sa coboare in State!

HBO si Showtime se bat pentru semnatura lui

Din angajamentul semnat cu Showtime, in 2010, a mai ramas de organizat o singura gala, dupa care, la fel ca-n fotbal, Lucian Bute devine „jucator liber de contract”. Profitand de faptul ca l-au „transferat” pe Ken Hershman, directorul de programe sportive de la Showtime si omul care a negociat/ garantat pentru Lucian Bute, cei de la HBO incearca un KO in fata rivalilor pe piata media: achizitionarea campionului roman incepand cu vara anului 2012! „Am fost, deja, contactat de Kerry Davis (n.n. – „vicele” HBO), care mi-a spus ca vrea sa incepem negocierile pentru semnarea unui contract de exclusivitate cu Lucian Bute. Ne mai gandim”, a declarat Jean Bedard, presedintele clubului Interbox, la care este legitimat galateanul.

Promoveaza Interboxul in State

Statuia Libertatii indica directia pe care o va urma cariera romanului

Faima de care se bucura Lucian Bute aduce beneficii si clubului Interbox. Canadienii sunt decisi sa deschida o Academie de Box la New York si apoi sa se lanseze si in impresariat. „Pentru organizarea unui meci in State, trebuie sa negociezi cu un promoter, insa este posibil sa devin chiar eu unul, de vreme ce multi agenti incearca sa ne puna bete-n roate. In fond, suntem victimele propriului nostru succes si nu mai vrem sa facem si alte concesii”, este mesajul lansat, ieri, de Jean Bedard.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger