AcasăSPORTBute, challenger obligatoriu la centura lui Froch

Bute, challenger obligatoriu la centura lui Froch

Asa arata Bute la doua zile dupa meciul cu Froch

Boss-ul de la Interbox l-a felicitat pe Lucian Bute pentru efortul depus in pregatirea meciului de la Nottingham, pierdut in fata lui Carl Froch, si a precizat ca se asteapta ca romanul sa revina cat de curand in ierarhie.

Asa arata Bute la doua zile dupa meciul cu Froch

Considerat o adevarata locomotiva care trage dupa ea clubul Interbox, Bute are tot sprijinul gruparii canadiene si dupa infrangerea usturatoare suferita in fata lui Carl Froch. Jean Bedard, presedintele Interbox, a anuntat ca Lucian detine un contract-beton facut cu Froch, acceptat si parafat de IBF.

Jean Bedard alaturi de Lucian Bute

Concret, Bedard spune ca Bute poate deveni, oricand doreste, challenger obligatoriu pentru centura de campion la supermijlocie, detinuta in acest moment de pugilistul britanic. Ideal ar fi fost ca revansa cu Froch sa se desfasoare cat mai curand, undeva in septembrie sau octombrie, dar modul in care a pierdut Lucian la Nottingham i-a facut pe canadieni sa cada pe ganduri. Se discuta acum posibilitatea ca ambii boxeri sa dispute cate un meci pana la revansa, eventual chiar in aceeasi gala pentru a atrage mai multi fani, iar abia apoi sa se reintalneasca cei doi pugilisti, la Montreal. In momentul in care Bute va activa clauza de a deveni challenger obligatoriu, campionul in exercitiu, indiferent de numele acestuia (n.r. – Froch poate sa piarda centura pana atunci!), va fi obligat de cei de la IBF sa-si masoare fortele cu boxerul roman. Daca refuza, el va fi fortat sa-si vacanteze centura, pentru ea urmand a se lupta Bute si un alt pugilist.

author avatar
Cristi Ionita
720 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger